1
Evropske lige

FOTO: Maccabi Tel Aviv

BRANE GA ĆUTANJEM: Rajkoviću zabranjen kontakt sa medijima

Objavljeno: 27.04.16 u 13:36

Bivši golman Crvene zvezde dobio je zabranu razgovora sa novinarima od strane kluba zbog incidenta koji je obeležio proteklo kolo šampionata Izraela.

Nakon što je gurnuo protivničkog trenera nakon remija svog Makabija sa Bnei Šahinom, Predrag Rajković je dobio zabranu davanja izjava za medije:

– Iz kluba mi je rečeno da ne pričam za medije dok slučaj ne bude rešen. I ne samo meni, i ostalim akterima događaja sugerisano je da ne govore ništa za javnost, rekao je Rajković za „Informer“.

RAJKOVIĆ PATOSIRAO TRENERA: Haos u Izraelu (VIDEO)

Podsećamo, Rajković je, u opštem metežu koji je nastao nakon završetka utakmice, odgurnuo trenera Bnei Šahina Josija Abukasisa, nakon čega je Abukasis izgubio ravnotežu.

Između pristalica Makabija i Bnei Šahina vlada velika netrpeljivost, pre svega na verskoj osnovi.

Očekuje se da FS Izraela uskoro saopšti kazne.

SLS: Derbi na startu 3. kola plej-ofa, Zvezda za titulu bez navijača

0
0

1 Komentara

  1. Ne mogu da verujem da je tolika primitivcina,stvarno….! Za koji mu je to trebalo, mogao je da se drzi po strani kao gospodin jer mu to pozicija u timu omogucuje.To ce ga skupo kostati, ne samo u vidu kazne vec i treba da se zapita ko ce to uzeti takvog igraca koji udara,ok gura protivnickog trenera?
    Mislio sam da je razumniji, ali mi se cini da je u cz naucio kako se fajtati za trofeje i to bez kazni…!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter