10
Domaći fudbal

SPREMA SE ZEMLJOTRES NA MARAKANI: Zvezda dovodi reprezentativca Nemačke?!

Objavljeno: 25.04.16 u 09:49

Sa ovim pojačanjem Crvena zvezda bi ozbiljno konkurisala za mesto u Ligi šampiona sledećeg leta.

Kako je domaće prvenstvo odavno rešeno, licitiraju se imena kao nova pojačanja Crvene zvezde za predstojeće kvalifikacije za Ligu šampiona. Uglavnom su to stranci, a sada se na toj listi našlo još jedan inostrani fudbaler koji ima korena na ovim prostorima.

U pitanju je Marko Marin, fudbaler Čelsija koji je trenutno na pozajmici u Trabzonu, piše ‘Žurnal’.

OVO DO SADA NIKADA NISMO VIDELI: Navijač brutalno šutirao sudiju! (VIDEO)

Kako se prenosi u ovom listu, rukovodstvo crveno-belih želi Marina da uhvati na ’emocije’, jer je poznato od ranije da je reprezentativac Nemačke veliki navijač kluba iz Ljutice Bogdana.

Međutim, potencijalan problem mogao bi da bude novac, s obzirom da Trabzon već sada sprema dva i po miliona evra za njegovo obeštećenje od Čelsija, u kom je odigrao svega šest mečeva i već nekoliko sezona sa nalazi na pozajmicama u Sevilji, Fiorentini, Anderlehtu…

Marko Marin

Marko Marin rođen je u Gradiški, ali je kao mlad otišao u Nemačku gde je izučio fudbal i zaigrao za tamošnju reprezentaciju. Svoju najveću fudbalsku slavu, gde ga je i ‘snimio’ Čelsi stekao je u Verderu gde je dobio nadimak ‘nemački Leo Mesi’, zbog sličnog stila igre.

0
0

10 Komentara

  1. Ahahahahhaah… Pazi ti komentare, navijaca Jugoslovenskog kluba, osnovanog u Zagrebu, sa trenutnom adresom prebivalista u Beogradu! hahahah

    0
    0
    Odgovori
  2. U kk svastika, u fk ovaj naturalizovani svaba, a sve po patronatom Merkelove .!. XXAAXXAA .!. Postajete D kolonija, nastavlja se Bugarciceva i Krcunova ideologija u Stubu Srama Srbije-FKCZ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ala je tebi teško,sve teže i teže.Kada su ti ljudi savetovali ds potražiš pomoć psihijatra odbijao si.Evo dokle te to dovelo..sada si nepovratno oboleo.Mada sam ja od onih koji su smatrali da ti nema pomoći,ali bilo je optimista.Čelnici Zvezde su te totalno uništili.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter