7
Domaći fudbal

PARTIZAN GRMI ZBOG SUĐENJA: Bio je isti penal kao protiv Srbije na Mondijalu u Južnoj Africi (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.16 u 10:52

Iz Partizana još jednom dolaze negativni tonovi povodom suđenja u derbiju prethodnog kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev imao je zanimljivo poređenje kada se radi o nedosuđenom jedanaestercu za crno-bele u meču protiv Čukaričkog.

– Čestitam Čukaričkom na zasluženoj pobedi. Što se tiče detalja iz prvog dela, smatram da smo oštećeni za penal. Sličnu situaciju je, ako se sećate, imao Nemanja Vidić na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kad je na meču sa Ganom dokačio loptu rukom – izjavio je Iliev za ‘Sport’.

DIREKTNO: Bandalovski zna ko je kriv za postranje Partizana

– U ovom slučaju je igrač Čukaričkog ‘poneo’ loptu i mislim da ima osnova za kazneni udarac i da smo tom prilikom oštećeni – objasnio je Iliev.

Situacija jeste slična, ali je samo mali lapsus Ilieva što je Nemanja Vidić napravio penal rukom protiv Nemačke, a protiv Gane je krivac za najstrožu kaznu zbog sličnog poteza bio Zdravko Kuzmanović.

GROBARI ĆE GA JOŠ VIŠE VOLETI: Bivši prvotimac Partizana oprostio dug

Evo situacije iz šesnaesterca Čukaričkog iz 23. minuta tog meča.

(Izvor: youtube / Partizan Belgrade Channel)

0
0

7 Komentara

  1. Klub bez srama i trunke obraza.Kako ga nije sramota da bilo šta kaže u vezi ove utakmice.Ovo uopšte nije bio penal jer je igrač bio leđima okrenut od lopte i nije postojala namera da je udari rukom,dok se za čist penal nad Pavlovićem u 80 i nekom minutu i dalje ćuti.To Ilijev ne pominje,kao i to što su njegovi igrači izvršili pritisak nad sudijom da bi isključio igrača Čuke,iako je start bio najviše za žuti karton.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota vise sta se radi. Uvek neko drugi kriv uvek nije nama penal nije ovom penal nije onom penal. Koliko penala nije dosudjeno protiv vas sto tad ne izadjete u javnost da kazete da nije sviran penal???? Sramotaaaaaaaaaaaa ugasiti fudbal u srbiji definitivno

    0
    0
    Odgovori
    • Pametnjakovicu da je svirao penal do penala za cukaricki nebi ni doslo a uz to Djuric bi dobio i zuti karton za igranje rukom a posto je vec imao zna se sta sledi.

      0
      0
      Odgovori
      • Prvo – bio je okrenut ledjima, nije namerno igrao rukom! I da je dosudjen penal NE BI mu bio pokazan zuti karton! Posto si nepismen da te edukujem – „nebi“ se pise odvojeno… usput pricamo o materiji u koju se razumem, daleko vise od tebe, i ne vidim zasto te puca komplex?! Sudija je pogresio na obe strane, a to sta bi bilo kad bi bilo….

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter