0
Evropske lige

KOLEGE SU IZABRALE: Rijad Marez proglašen za najboljeg igrača Premijer lige (FOTO)

Objavljeno: 25.04.16 u 08:48

U izboru igrača iz engleske Premijer lige za najboljeg je izabran plejmejker Lestera, Rijad Marez.

Na gala svečanosti u Londonu Udruženje profesionalnih fudbalera Engleske izabralo je fudbalere koji su obeležili sezonu na izmaku. Bez premca, po izboru saigrača iz Premijer lige, za najboljeg je izabran Rijad Marez, fudbaler Lestera koji je jedan od najzaslužnijih za vodeće mesto ‘lisica’ u ovom trenutku.

Marez je ove sezone odigrao 34 utakmice u Premijer ligi i zabeležio je 17 golova i 11 asistencija, što ga je vinulo u nebeske visine, o čemu svedoči i ovo priznanje.

Pored njega, još trojica igrača Lestera bila su u najboljem timu lige, a evo i svih 11 članova te postave:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

David De Hea (Mančester Junajted) – Dani Rouz, Tobi Aldervereld (Totenhem), Ves Morgan (Lester Siti), Ektor Beljerin (Arsenal) – Dmitri Paje (Vest Hem), Ngolo Kante (Lester Siti, Dele Ali (Totenhem), Rijad Mahrez (Lester Siti) – Hari Kejn (Totenhem), Džejmi Vardi (Lester Siti).

[/stextbox]

Takođe, za ‘mladog lava’, kao najboljeg mladog igrača, izabran je Dele Ali, fudbaler Totenhema, a pored njega konkurencija su mu bili saigrač iz Sparsa Hari Kejn, zatim Romelu Lukaku i Ros Barkli iz Evertona, Džek Batlend iz Stouka i Filip Kutinjo iz Liverpula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter