2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OVAKVOG NIJE IMALA: Babunski ruši stereotipe (FOTO)

Objavljeno: 24.04.16 u 00:02

Iako nije dugo u Crvenoj zvezdi, sa sigurnošću možemo reći da David Babunski predstavlja pravo osveženje u srpskom fudbalu. Momak koji je zimus stigao na Marakanu iz dana u dan privlači pažnju svojim načinom razmišljanja i pokazuje da stereotipi kakve ljudi mahom vezuju za fudbalere, u njegovom slučaju, ne važe.

Babunski je danas na svoj Instagram postavio fotografiju sa Avale, koju je opisao na veoma interesantan način:

– Najbolja knjiga za čitanje jeste knjiga naše savesti. Otvori je i čitaj pažljivo sav sadržaj koji su stvorili tvoje misli i tvoja ubeđenja, tvoja sećanja i želje, tvoje brige, tvoja osećanja, tvoja iskustva… Usudi se da se upustiš u avanturu neverovatne priče kakva jesi. Posmatraj sa namerom da učiš, da razumeš. Ispituj i proučavaj knjigu svoje Savesti. Proučavaj sebe, ti si knjiga sa najvećim izvorom mudrosti koji postoji. Budi svoj gospodar i svoj pomoćnik. Budi svetlo samom sebi…

OVO NEDOSTAJE SRPSKOM SPORTU: Partizan stao uz Crvenu zvezdu

Koliko Babunski odudara od fudbalskog sveta možda najbolje pokazuju u naredne dve slike sa njegovog Instagrama.

Prva je nastala u muzeju Nikole Tesle, i Babunski ju je propratio čuvenim citatom ovog velikog naučnika:

– Sadašnjost je njihova. Budućnost, za koju ja radim, pripada meni.

Druga fotografija objavljena je juče, i njom je Babunski obeležio Dan planete zemlje.

Zaista neverovatan momak i, po svemu sudeći, fudbaler koji na Crvenu zvezdu može ostaviti mnogo veći uticaj od pukog bivstvovanja na terenu.

NEVERICA: Le Talek se oglasio posle ubistva u Čačku

0
0

2 Komentara

  1. Sjajan momak. Odlican plesac, jos bolji plesac s loptom. Mislilac i pacifista. Neko ko misli i na vaznije stvari od fudbala. Neko ko zivi zivot na nacin da ne zali ni jedan trenutak u njemu. Dobar prijatelj i ponajvaznije od svega, odlican covek! Nek je nama nase Crvene Zvezde i nek je ovoj planeti jos ovakvih ljudi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter