0
Domaći fudbal

NE MOŽE DA VRATI VREME: Mladi štoper Partizana ima opravdanje za svoj nesportski potez (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.16 u 19:55

Nikola Milenković pokušao je da objasni svoj brutalan start nad Petrom Bojićem na jučerašnjoj utakmici protiv Čukaričkog.

Na jučerašnjem meču koji je pripao crno-belima sa Banovog brda rezultatom 2:1 viđeno je isključenje Nikole Milenkovića već u 30. minutu meča.

Pritisak koji mu je donela startna pozicija od strane Ivana Tomića uticao je na mladog štopera da preterano izgori i dozvoli sebi neoprostivo.

DIREKTNO: Bandalovski zna ko je kriv za postranje Partizana

Bar od strane sudije, a zato je mladi Milenković zatražio oproštaj od žrtve Petra Bojića, jer kako kaže, nije imao nameru da ga povredi i drago mu je da to nije uspeo.

– Neiskustvo i želja da opravdam očekivanja svog tima su preovladali. Želim da se zahvalim svima na puženoj podršci, a posebno mom timu i stručnom štabu na čelu sa Ivanom Tomićem, koji mi je pružio priliku da budem starter na ovako važnom meču. Bilo mi je mnogo teško kada sam napuštao teren, a potom i u svlačionici. Tek kada sam video snimak postao sam svestan jačine udarca. Čuo sam se sa Bojićem, izvinio za nenameran start, a posebno mi je drago što nije  reč o ozbiljnijoj povredi,  već samo, kako mi je rekao o istegnuću. Poželeo sam mu brz oporavak – izjavio je  za klupski sajt Nikola Milenković.

GROBARI ĆE GA JOŠ VIŠE VOLETI: Bivši prvotimac Partizana oprostio dug

Ipak sledi nekoliko utakmica neigranja.

– Da vratim vreme ne mogu. Dobio sam aplauz i podršku sa tribina kada sam odlazio i to mi daje dodatni motiv da istrajem, borim se i vratim još jači. Samo ja znam kako sam se osećao u tom trenutku. Hvala svima na podršci. Teži način, ali pouka na vreme – završava svoju priču 19- godišnji Nikola Milenković Bleki, koji je iz Teleoptika prekomandovan u prvi tim Partizana 2016. godine.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter