18
Domaći fudbal

FOTO: Facebook/Delije Sever 89

TUGA: Ovo je mladić ubijen u Čačku (FOTO)

Objavljeno: 23.04.16 u 13:51

U tuči dve navijačke grupe u Čačku ubijen je 21-godišnji navijač Crvene zvezde, dok je još jedno lice teško ranjeno.

Tragedija u Čačku. Mladić Aleksandar Jaćimović nastradao je noćas u tuči navijača Crvene zvezde i Borca na Gradskom trgu. Njega su pristalice „zebri sa Morave“ ubole nožem direktno u srce, a on je jutros preminuo. Delije Sever su na jednom od Fejsbuk profila objavile sliku tragično nastradalog mladića.

FOTO: Facebook/Delije Sever
FOTO: Facebook/Delije Sever

Srpski fudbal je ponovo zavijen u crno, Aleksandre, neka ti je večna slava…

PRIVOĐENJA U ČAČKU: Policija traga za ubicom

0
0

18 Komentara

  1. Fanatika je nazalost svuda. Svrha zivota i najveci uspeh biti „verni navijac“ nekog kluba? Po meni svi koji su ucestvovali u ovoj tuci zasluzili su strucnu pomoc.

    0
    0
    Odgovori
  2. E ja bih tebe sad na sred ceste obesio pi*ko jedna glibava kako si mogao da mu naudis olosu treba te ubiti!!! Mnogo mi je žao momka. Učestvujem u žalosti sa porodicom, neka im Bog da mira i volju, a njemu neka je laka zemlja. Počivaj u miru!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. T R A G E D I J A! Grobar sam, to je sada najmanje bitno… Slomljen sam, i zlo mi je. Srbin je na srbina podigao ruku, a sutra su mozda trebali zajedno da jurisaju u borbi za srbsko Kosovo i jedan drugome zivot da cuvaju! Moramo da se ujedinimo za spas nase dece i njihove buduce dece!!! Makar se i ne igralo u ovakoj prokletoj drzavi!

    0
    0
    Odgovori
  4. Au bre čoveče, rasplaka me tekst. Trebao je da ima svoju decu i da ih cuca na kolenu, da im kupuje dresove i da ih vodi na derbi… trebao je da provodi sate budan dok im rastu zubici, da ih uči matematici i teši kad ostanu bez prve ljubavi. Trebao je da ih oženi i uda i da dočeka svoje unučiće koje svaki roditelj željno čeka. A šta je dočekao? Nož! Zašto? Zbog fudbala! Čemu sve ovo? Serem vam se u navijanje i ljubav prema klubu fašisti jedni glupi. Ljubav prema klubu za koji navijaš ne znači mržnju prema drugima glupani jedni!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja bi sve ucesnike tuca na utakmicama javno streljao i to pred tv kamerama da svi vide pa tako dok se ne dovedu u red.isto bi i sa politicarima i tajkunima bilo sto su nas doveli u beznadje.metak u celo

    0
    0
    Odgovori
  6. Ljudi gde ovo vodi .mom klinci pričam kako ću ga voditi na stadion kada bolje razmislim lepse je to pratiti od kuće .iskrona saučešće porodici al ovo vodi u propast sta je vrednije od ljudskog zuvota.

    0
    0
    Odgovori
  7. zovem se sale navijac sam crvene zvezde Aleksandar neka ti je laka crna zemlja pocivaj u miru neka te cuvaju boziji andjeli a porodici Jaćimović iskreno saucesce doslo vreme da ne mozes otici na utakmicu svog tima

    0
    0
    Odgovori
  8. eto vam.. branitelji Vujosevica, Covica, Terzica i svih ostalih koju svojim izjavama pale klince..uspeli ste da Srbin krene na Srbina..vi, koji ovde trolujete sa komentarima, plasirate lazi i ostale gluposti. uspeli ste u vasoj misiji.. svaka vam cast. kacite se i dalje na vesti komsijskih klubova i palite narod..sad ce neki da se javi da to nema veze sa njihovim klubom.. ima ima.. samo otvorite malo oci i setite se desavanja zadnjih par godina..
    pozdrav svim normalnim navijacima koje samo zele da prate dobar sport

    0
    0
    Odgovori
  9. Да ли је било која победа и титула вредна људског живота и докле бре више, постоје ли у овој држави институције које би овакве ствари могле да спрече, ****ИСКРЕНО САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ И СВИМ ПРАВИМ НАВИЈАЧИМА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ****

    0
    0
    Odgovori
  10. Жао ми момка искрено, јер ништа није вредније од људског живота. Треба искоренити хулиганизам у спорту, али искрено стара прича се понавља из дана у дан. Изрека каже да риба смрди од главе и сматрам као искрени навијач и човек који цени пре свега људски живот да док наше клубове воде криминалци и мафијаши тешко ће мо се ратосиљати тог зла. Треба почети са чистком криминалаца из спорта и поставити га на здраве темеље и успоставити здрав ривалитет а не ратовати —-искрено саучешће породици јер је изгубљен један млади живот

    0
    0
    Odgovori
    • Svesno je isao na „zakazanu tucu“, iako ni to ne podrzavam, ali pesnicenje je za muskarce…ili bijes ili dobijes batine! Noz je nesto drugo, i tesko mi je da verujem da si ili toliko glup, ili se samo pravis… Ili si samo necovek, ali ti to i ne razumes…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter