1
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

TAČKA NA PRIČU: Luis Ibanjez neće igrati za Hrvatsku, evo i zbog čega…

Objavljeno: 23.04.16 u 14:48

Danima se spekuliše o tome da bi Luis Ibanjez mogao da zaigra za reprezentaciju Hrvatske na predstojećem Evropskom prvenstvu, ali je sada jasno da od toga neće biti ništa.

Tačnije, to je za MocartSport potvrdio menadžer levog beka Crvene zvezde, Darko Alegić.

– Prvo zahvaljujem na lepim rečima svima sportskim novinarima koji prate karijeru Luisa u periodu dok nastupa za Zvezdu.Sve to prenose i hrvatski mediji, pa imam osećaj da Luis nije niti otišao iz Hrvatske. Što se tiče teme Luis i hrvatska reprezentacija želeo bih ovom prilikom da prekinem medijsko razvlačenje vezano za njegov eventualni poziv. To u ovom trenutku šteti i njemu i klubu za koji trenutno nastupa. Biću kratak i jasan: niti će dobiti poziv, niti će ići na Evropsko prvenstvo zu Francusku – rekao je Alegić i potom obrazložio svoju izjavu:

NEVERICA: Le Talek se oglasio posle ubistva u Čačku

– Sadasnji selektor Čačić bio je trener Luisu i u Dinamu pa nije uopšte realno da ga zove u reprezentaciju kada ga ni u Dinamu nije video na poziciji levog beka.Toliko o sportskom aspektu na tu temu.

REPRIZA ISTANBULA: Jedan navijač Zvezde ubijen, drugi ranjen

Drako Alegić je takođe istakao da je Luisu Ibanjezu prioritet Crvena zvezda i pokušaj ulaska sa crveno-belima u Ligu šampiona. Zato je zamolio javnost u Hrvatskoj i Srbiji da prestanu sa spekulacijama o mogućem pozivu među „kockaste“ uz veliku zahvalnost Draganu Džajiću koji je pohvalio Argentinca. A, zna se koliko vrede reči legende kakva je Dragan Džajić.

HRVATI PONIŽAVAJU ZVEZDU: Zvezdin fudbaler u reprezentaciji? Ne, hvala!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter