31
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OMALOVAŽAVANJE: Zvezdaši će posle utakmice u Čačku uraditi nešto što niko nikada nije

Objavljeno: 23.04.16 u 11:15

Već danima traju žalopojke sa stadiona Rajko Mitić vezane za visinu trave na stadionu kraj Morave u Čačku, ali to izgleda nije jedina zamerka.

Naime, igrači Crvene zvezde su se žalili posle utakmice 30. kola da nisu mogli da nametnu svoj stil igre u duelu protiv Borca jer je trava previsoka odnosno bilo je pritužbi da domaćin namerno nije kosio teren baš u tu svrhu.

Nešto slično očekuje se i na današnjem meču 2. kola plej-ofa o čemu je govorio i trener Božović na konferenciji za medije rekavši da bi lopte mogle da nestanu ako Borac bude iamo pozitivan rezultat.

SLS, PLEJ-OF: Zvezda kraj Morave želi korak bliže tituli (17.00)

Ono što je novo u odnosu na meč odigran pre dve nedelje je da su u beogradskom klubu, kako saznaje Žurnal, odlučili da se zbog loših uslova u svlačionicama ekipa ne tušira na stadionu kraj Morave već da se odmah posle utakmice ode u obližnji hotel u kom je ekipa smeštena pred današnji duel.

U svakom slučaju neuobičajen potez čelnika Crvene zvezde koji su na taj način prilično omalovažili svog domaćina. Zamislite da neka evropska ekipa uradi nešto slično posle duela kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope kakve bi bile reakcije u redovima srpskog vicešampiona.

KOMEDIJA U ZVEZDI: Ovako to izgleda kada igrači organizuju konferenciju za medije (VIDEO)

Utakmica u Čačku na programu je danas sa početkom od 17 sati.

0
0

31 Komentara

  1. Postoje zakoni i propisi o svemu i svačemu pa i o sportu i sportistima kao i o sportskim rekvizitima. Tako gospodo ja zastupam mišljenje da svi sportisti moraju da imaju iste uslove kako na sportskim terenima tako i u svlačionicama i kupatilima…. Zakona se moraju prvo držati oni koji su usvojili zakon, onda da ga sprovode a klubovi i sportisti da izvršavaju zakonske odredbe…. Zašto bi fudbaler Radnika iz Surdulice morao doći kod Zvezde ili Partizana da vidi propisani teren, travu, svlačionice i kupatila? Mislim da oni koji upravljaju klubovima moraju da ispune zakonom propisane uslove pa tek onda da dobiju licencu. Onaj ko kasnije naruši te uslove treba da gubi licencu u toku takmičenja i da plati odštetu svim drugim učesnicima za učinjenu štetu. Samo tako se naš nazoviprofesionalni sport može dovesti na grane profesionalizma…..

    0
    0
    Odgovori
  2. HA, HA IMAM RESENJE STO SE WC-A TICE ZOVITE MINISTRA STALNOG ZA KLONJE A STO SE TRAVE TICE ,IZBORI SU VALJDA CE JE OSISATI I PROLECE JE JEBEM LI GA KOD MENE TRAVU SISAJU NA IZBORE TAKO DA SE NEBRINU, AKO IMAJU SNAGE MUDA I UMECA POBEDJUJU 100 POSTO, A DA SAMO PROGLASENI MINISTAR ZA WC=E … PO MENI POBEDJUJE

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa da Borac i ostale ekipe dobijaju bar deseti deo onoga sto drzava daje zvezdi i partizanu ne bi imali problema sa terenom i svlacionicama. U Srbiji je „najbolji“ onaj ko je privilegovan…

    0
    0
    Odgovori
  4. O kakvom omalovažavanju ti pričaš ,idi ti pa se kupaj tamo sramoto, netreba da pišeš ako nemaš šta pametno napisati ,pisati gluposti o Zvezdi je tvoja specijalnost,takav si ti „novinar“…..

    0
    0
    Odgovori
  5. Da je neko od vas novinara bio u svlacionicama borca znala bi cela srbija o cemu je rec . 10 pionira nema mesta da se presvuce . O kakvim evropskim utakmica u cacku pisete , stadion se raspada , teren njiva , zato i pistaju travu da sakriju njivu . Sramota gde se igra super liga

    0
    0
    Odgovori
  6. Zasto vi novinari ne odete i slikate onu septicku jamu od svlacionice leglo zaraze i prljavstine pa ne bi napadali zvezdu. Imao sam prilike da tamo udjem i realno tamo nema uslova da se presvuces a ne da ides u toalet ili da se istusiras. Uslovi blago recwno uzas.

    0
    0
    Odgovori
  7. Kazes mafijasi iz Zvevde,a dok je Partizan bio prvi sta su oni bili ?Odakle su oni uzimali lovu ,pa svi je uzimaju iz budzeta,isto mafijasi !Samo jedno se ne zna koji su veci!

    0
    0
    Odgovori
  8. Aleksandre Milosavljevicu a zamisli ti da napises nesto normalno umesto sto uvek gledas da omalovazavas SAMPIONA SRBIJE…kako se ponasa Borac iz Cacka tako mu treba uzvratiti…igraj i pobedi na terenu,pa ako pobedis O.K. a sta oni rade…opstrukcija igre 90min.valjaju se po terenu,ne mozes loptu da nadjes da izvedes aut,ne sisaju teren,ako se ono moze nazvati teren za fudbal..vise lici na poljanu…Toga u Evropi nema gospodine Aleksandre(grobaru)

    0
    0
    Odgovori
    • PFC je ŠAMPION SRBIJE(trenutni važeći)…a ko će biti opet videćemo iako je jasno, ali poenta odgovora je da ne trčiš pred rudu jer trenutno niste ŠAMPIONI, pa nekoga možete da zbunite.Toliko!!!

      0
      0
      Odgovori
  9. Sto se tice evropske ekipe i da li bi moglo tako nesto da se desi mislim da nema potrebe raspravljati jer nece biti prilike da se vidi kako bi neka ekipa postupila.Krasnaja momcad je duzna do guse i evropu nece videti do prolaska Halajeve komete iduci put.

    0
    0
    Odgovori
  10. Тако треба када се троше туђе паре, оволико омаловажавање осталог дела Србије од мафијаша из Црвене Звезде прелази границе сваког безобразлука,када би сви клубови као поменути мафијаши живели о државном трошку и узимали онолико пара колико им треба ИЗ ДРЖАВНОГ БАНКОМАТА вероватно би и они имали боље услове за тренинг и боље одржавали терене, овако изгледа постоји СРБИЈА само црвено бела и остатак дела КОЈИ СЛУЖИ ЗА ПОТКУСУРИВАЊЕ од стране мафијаша из Звезде . Али ничија није горела до зоре доћи ће свему крај једног дана па и мафијашима из Звезде.

    0
    0
    Odgovori
    • Ej mafijašu iz Čačka ,ako i trošimo ,trošimo svoje pare nas četiri miliona zvezdaša, kapiš , to ste vi jadnici iz Humske trošili tuđe pare ,naše pare ,nas zvezdaša ali nema više zavrnuta slavina…

      0
      0
      Odgovori
      • Одакле бре лупетаџијо ваше паре , да их нисте зарадили од бербе вишања –срамоте лоповске. Висте дно дна криминала у Србији –лопине

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter