8
Domaći fudbal

SVE SE PREOKRENULO: Jedna strana odustala, poznata je nova vlast u Partizanu

Objavljeno: 21.04.16 u 09:57

Kako vreme odmiče, tako je sve izvesnije ko će preuzeti rukovođenje klubom iz Humske.

Kako prenose domaći mediji iz svojih izvora bliskih klubu, izgleda da je stvar već sada rešena, iako je do novog termina zakazane Skupštine ostalo još više od mesec dana.

Naime, prema navodima, Žarko Zečević odustao je od kandidature i borbe za vlast, već je prešao u opoziciju i pristao je da dozvoli Nenadu Bjekoviću bez borbe da preuzme čelo kluba, tačnije, postane predsednik.

MALER: Partizan doveo ‘staklenog štopera’

‘Kurir’ prenosi da je poznato da Zečević ne voli da gubi, pa je odlučio da pristupi Bjekoviću, sa kojim je uprkos ovom sukobu oko prevlasti u Partizanu ipak ostao u dobrim odnosima i sa kojim gotovo svakodnevno trči i vežba u Beogradu.

Zajedno sa Zečevićem, u Bjekovićev tabor preći će i njihov treći saborac iz vremena najvećih uspeha kluba u novijoj istoriji, Ivan Ćurković. On bi preuzeo neku od funkcija u Upravnom odboru, dok bi Zečević i dalje delovao iz senke, bez fotelje.

ŠIRIO GROBARSTVO U TV EMISIJI: Sinu ime dao po Manceu, a unuk mu se zove Kleo (VIDEO)

To i definitivno znači da će Milorad Vučelić, Milan Obućina i Miloš Vazura vrlo brzo napustiti klub po želji opozicije, ali i navijača koji su više puta iskazivali svoje nezadovoljstvo aktuelnim rukovosdstvom.

Takođe, spominje se i mogućnost da Saša Ilić bude novi sportski direktor Partizana, ali sa time treba još sačekati, pošto je nekoliko imena provejavalo kao rešenje za to mesto, od Stefana Babovića, preko Lotara Mateusa

0
0

8 Komentara

  1. @NAJREALNIJE
    Alo zemljače šta ti govore imena vesić,džajić,terzić,čović,tončev….sve abolirano i oslobođeno pre sudske odluke i svi u premijerovoj zvezdi.LEGLO LOPOVLUKA.

    0
    0
    Odgovori
    • Govori mi da je vasa vlast,koja vas je podrzavala godinama,pokusala da osudi nevine ljude,iako im nikada nije dokazana krivica.Dragan Dzajic,najveci i najbolji fudbaler Srbije i Jugoslavije svih vremena,eeeeej.Njega ste nasli da hapsite,bando pokvarena…i naravno,nista nije dokazano da je kriv.Hteli ste preko njegovog hapsenja i ponizavanja da ugasite NAJVECI BREND SRBIJE,CRVENU ZVEZDU,ali malo ste se zajebali.Mi smo neunistivi i ima nas duplo vise od vas i ostalih.A vi vracajte najvece kriminalce u istoriji fudbala,iako ste ih jedva najurili iz kluba a teracete ih ponovo,kad vas nacisto upropaste.Veliki su oni lopovi,cak i za ove sadasnje,oni su profi krimosi.

      0
      0
      Odgovori
  2. Najveci kriminalci u srpskom fudbalu se vracaju na mesto,odakle su ih najurili go.njivim motkama,hahaaha.Na ulice ste izlazili,samo da ih oterate iz kluba,odrzavali ste mitinge a novine i knjige su pisale o njihovim kradjama,prevarama i kriminalnim radnjama a sada ce opet biti na celu kluba.Kakav cirkus od kluba.Opet ce biti plakanja i svi zivi ce biti krivci za neuspehe i posrnuca,dok ce namestati utakmice poput Petah Tikve i mnogih drugih a pare trpati u svoje dzepove i od namestaljki i od transfera igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter