0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRČKI MEDIJI: Krvavi beogradski derbi ‘raj’ za naše huligane (FOTO)

Objavljeno: 17.04.16 u 18:45

Kao i većina svetskih medija i grčki sportski portali bavili su se beogradskim večitim derbijem, naravno u prvom planu je bila „igra“ na tribinama, a ne na terenu.

Neredi na stadionu „Rajko Mitić“ bili su udarna vest, dok se rezultat duela Crvene zvezde i Partizana nalazio u zadnjem redu samo u jednoj rečenici. Pisalo se o sukobu Delija i Grobara sa policijom, povređenima i privedenima sa slikama krvavih glava na našem najvećem stadionu. Preneta je i vest da je jedan od navijača izgubio dva prsta posle rukovanja topovskim udarom, kao i da je jedan izboden nožem na ulicama grada.

PUKLA BRUKA: Da li je to košarkaš Partizana oduševljen Delijama i navija za Zvezdu?! (VIDEO)

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Zanimljivo je bilo i pisanje jednog od grčkih portala koji je naveo da je beogradski derbi „raj“ za grčke huligane koji poslednjih godina dolaze u Beograd baš zbog ovakvih „prilika“. Kako kažu navijači Olimpijakosa i PAOK su neretko u udarnim grupama na srpskom večitom derbiju.

FOTO: Gazzeta.gr
FOTO: Gazzeta.gr

ZBOG NJIH O DERBIJU BRUJI CEO SVET: Zvezdini navijači tema broj dva u Americi! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter