2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIREKTORSKI: Ivica Iliev oštro kritikovao Sedrika Goguu!

Objavljeno: 17.04.16 u 21:35

Partizan je golom Everona Luiza u 94. minutu izbegao i treći poraz u „večitim derbijima“ ove sezone, a sportski direktor crno-belih je oštro kritikovao jednog od svojih igrača.

Reč je o štoperu Sedriku Gogui koji je juče izgledao kao da je prvi put na terenu. Defanzivac je konstantno grešio i dizao kosu na glavi Grobarima. Dan posle utakmice Gogua je oštre kritike dobio od sportskog direktora Ivice Ilieva.

Gogua je, posle fenomenalne sezone u Finskoj i nekoliko dobri partija za Partizan, uključujući prethodni derbi, možda, pomislio da je superioran i da je dovoljno samo da se pojavi na terenu kako bi sve rešio. Iz te arogancije ponekad ulazi u problem, iz kojeg ima problem da brzo izađe, jer ima 21 godinu. Neprihvatiljivo je da igrač takvog kvaliteta sebi dozvoli onaku utakmcu. Namerno ga apostrofiram, jer od njega očekujemo nešto sasvim drugo – rekao je Ivica Iliev za MocartSport.

PIROV REMI: Partizan dobio bod ali izgubio mnogo više

Za razliku od Sedrika Gogue, Iliev je nahvalio Evertona Luiza rečima da je sam igrao protiv Crvene zvezde.

– Videli smo njegovu superiornost u odnosu na sve na terenu. Everton je maltene sam igrao protiv Zvezde. Demonstrirao je moć. Pokazao je šta će u narednim godinama značiti Partizanu – rekao je Iliev.

NIMALO NAIVNO: Sukob Saše Ilića i Luisa Ibanjeza (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. Mozda mi nismo igrali najbolje sto umemo ali i kao takvi bolji smo od vas 70%. Ako je vasa jedina sansa da protivnicki tim ne odigra dobro ili da napravi neku banalnu gresku onda vi treba da igrate Srpsku ligu

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovakav Cedric nema sta da trazi u timu Partizan. Ali, bez brige, vraca se Balazic za novo prvenstvo, pa ce „dominator“,koji je pokazao da ume da bude i rupator“,
    morati da razmisli o svom radnom mestu. Velika je sreca da njegova grozna igra nije kaznjena, a to govori i da nas protivnik nije igrao bas kako treba, igrao je lose.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter