0
Evropske lige

BERLUSKONI ODLAZI IZ MILANA: Kinezi kupuju Milan?

Objavljeno: 16.04.16 u 15:53

Milan je početkom nedelje promenio trenera, na mesto Siniše Mihajlovića došao je Kristijan Broki. A to neće biti jedina promena, Goal.com navodi da bi tim iz Milana uskoro mogao da dobije i novog vlasnika.

Neimenovana kineska grupacija izrazila je želju da otkupi ovaj klub. Salvator Galatioto vlasnik Galatioto sport partner grupacije, koja je zadužena da pregovara sa investitorima, navodi da je za kupovinu Milana potrebno izdvojiti između 600 i 700 miliona evra.

BROKI DOBIJA POMOĆNIKA: Lipi u stručnom štabu Milana

-Iz očiglednih razloga, ne mogu da otkrivam identitet kupca. Jedino što mogu da kažem, jeste da se radi o kineskoj grupi koja je zainteresovana za ovaj klub. Milan je veoma važan klub, poznat je širom sveta. Nalazi se u prelepom gradu i poseduje veliki brend koji je privlačan širom sveta, navodi Galatioto.
On je naveo da očekuje promenu vlasničke strukture u narednih šest do osam nedelja.

NE MORA DA BRINE: MIhajlovića čeka novi posao

– Moj nekadašnji student, koga ne bih imenovao, živi u Milanu i radi kao konsultant u ovoj transakciji. Za sada sve ide kako treba, ne bih otkrivao više od toga, poručuje Salvatore Galatioto.
Nedelje pred nama pokazaće hoće li u narednu sezonu Milan ući sa novim vlasnikom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter