3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆU PRETI DRAKONSKA KAZNA: Kriv sam!

Objavljeno: 14.04.16 u 13:53

Bivši trener crno-belih spreman da prihvati posledice.

Nakon što je aktuelni šef struke Olimpije izazvao veliki skandal, kada je tokom utakmice igrača Olimpije Blesinga Elku nazvao „crnim idiotom“, FS Slovenije trebalo bi danas u toku dana da donese odluku o kazni.

Tim povodom, Nikolić je dao izjavu za slovenačko izdanje lista „24 sata“:

– Kriv sam za mnogo toga, ali ne i za rasizam! Ponosim se radom u Olimpiji, igrači me vole. Mogu pisati šta im volja, ali sve je to nebitno, ako ostanem trener Olimpije, rekao je Nikolić.

NNIKOLIĆ SE IZVINIO: Mandarić ne smenjuje Srbina

Ne spori da je upotrebio pogrešne reči, ali ističe da mu namera nije bila da uvredi na rasnoj osnovi svog fudbalera:

– Dobar je momak Elka, i iz šale ga zovemo „Crni“, to mu je nadimak. U pogrešnom momentu sam ga iskoristio, tako da prihvatam bilo kakvu kaznu, samo ukoliko nije vezana za rasizam, zaključio je Nikolić.

Takođe. ni sam fudbaler ne smatra da je u pitanju bio rasizam, prenosi „24 sata“.

Prema pisanju medija, Nikolića očekuje verovatno pet mečeva suspenzije.

KAD BERTANS POLETI: Letonac ‘pokidao’ obruč i ostvario jubilej (VIDEO)

0
0

3 Komentara

  1. Oduvek mu je jezik bio brzi od pameti.Kakve je sve nebuloze izmisljao dok je bio trener u Srbiji,ne znam dal da ih svrstam pod strasno ili zalosno.

    0
    0
    Odgovori
    • To je cuvena placizanova skola…Ko dodje kod njih, pocne sa nebuloznim izjavama…Konferencije za stampu su na You Tubu, pa izvol’te..

      0
      0
      Odgovori
      • Apsolutno se slazem sa tobom.Cak i ako dodju relativno korektni,odmah im neko usadi neku mrznju i postaju nerazumno nekorektni u svojim izjavama,vec posle prve konferencije.Jedino na strance nisu mogli toliko da uticu,pogotovo je Mateus bio ok.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter