6
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

PORUKA GROBARA PRED DERBI: Partizan zove sinove svoje!

Objavljeno: 13.04.16 u 21:50

Uoči 151. ‘večitog’ derbija oglasili su se i navijači Partizana, popularni ‘Grobari’.

Navijači su se oglasili saopštenjem u kome pozivaju sve kojima je crno-bela pri srcu da u četvrtak od 18 časova dođu na južnu stranu stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Navijači Partizana,

Naš FK i sportsko društvo nalaze se u izuzetno teškoj situaciji i preživljava, možda, najteže trenutke u svojoj istoriji. Pored svih problema koji su nas zadesili poslednjih godina, dozvolili smo sebi da nas dodatno uništava nejedinstvo samih Partizanovaca. Južna tribina, ovim putem, prihvata i svoju odgovornost za stanje u kome se „Partizanov svet“ nalazi.

Zato vas, poštovani Partizanovci, pozivamo na jedinstvo i masovan odziv u borbi za bolje dane našeg Partizana!

Grobari Jug će u subotu zaboraviti na sve nesuglasice sa Radnom grupom.

Subota je dan kada će sve naše snage imati samo jedan cilj – pobedu Partizana i njegovih navijača na terenu, tribinama i ulicama grada!

Naš tim, na čelu sa trenerom Tomićem, predvođen kapitenom Sašom Ilićem i nadahnut energijom poletaraca iz naše omladinske škole, vodiće borbu za čast Partizana, i zaslužuje da Jug i ostali delovi tribina stadiona u komšiluku budu ispunjeni velikim brojem Partizanovaca! To dugujemo i generacijama koje su stvarale klub i gradile Južnu tribinu!

Svako, ko sebe smatra navijačem Partizana, nema ni jedan razlog da na dan derbija ostane kod kuće!

PARTIZAN ZOVE SINOVE SVOJE!

Grobari Jug

0
0

6 Komentara

  1. Ako fudbaleri igraju srcem za klub, i mi cemo navijati za pravdu, za utakmicu gde sudija nece skorijiti rezultat, kao prosli put kada je dobio klub koji je na terenu izgubio!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter