0
Domaći fudbal

VOJVODINA OŠTRO REAGUJE: Vuković laže!

Objavljeno: 12.04.16 u 21:03

Saopštenje FK Vojvodina prenosimo u celosti:

„Fudbalski klub Vojvodina oštro demantuje navode koje je danas u svom saopštenju izneo vlasnik kompanije “Vuković 1967″ DOO i bivši potpredsednik FK Vojvodina Dragoslav Vuković.

Povodom saopštenja kompanije “Vukovic 1967” DOO, kojim se sračunato, sa prevashodnom namerom dezavuisanja i izbegavanja sudskog procesa koji je na Višem sudu u Novom Sadu iniciran tužbom FK Vojvodina protiv pomenutog subjekta, lažno optužujemo za navodno falsifikovanje dokumenata, iznosimo sledece cinjenice:

Reč je o notornim neistinama i lažima, kojima osnivač preduzeća “Vukovic 1967” DOO Dragoslav Vuković u očajanju pokušava na sve načine izbeći i onemogućiti regularno vođenje sudskog postupka, s obzirom na to da mu je očigledno jasno kako ne raspolaže bilo kakvim argumentima kojima bi mogao opravdati nedavnu kriminalnu otimačinu, odnosno drsku krađu 750.000 evra sa računa FK Vojvodina. U tom cilju, Vuković je očito spreman na sve, pa i na to da se posluži najdirektnijim falsifikovanjem i poturanjem sudu pojedinih dokumenata u postupku, a za šta sada bezočno optužuje drugu stranu.

U ZVEZDI PUCAJU OD ZADOVOLJSTVA: UO pohvalio menadžment i sportski sektor

Pošto je istina dijametralno suprotna od onoga sto navodi Vuković, sa zadovoljstvom ističemo da ćemo u potpunosti sarađivati sa nadležnim državnim organima, od kojih očekujemo da u najkraćem mogućem roku ustanove ko je zaista i na koji način izvršio nesumnjivu kriminalnu radnju u vezi sa falsifikovanjem sudskih dokumenata, te ćemo u tom smislu nadležnim organima prezentovati sve činjenice i saznanja kojima raspolažemo, pri čemu ih, upravo zbog toga, za sada nećemo javno obelodanjivati.

FK Vojvodina nema nameru da komentariše laži i budalaštine . Sud je doneo odluku u korist FK Vojvodina, a to što su Vuković i njegovi pomagači iz pojedinih struktura nezadovoljni, to je njihov problem. Ukradeno mora da se vrati! Radujemo se i sarađivaćemo sa istražnim organima u razotkrivanju malverzacija profesionalnog i serijskog prevaranta Vukovića, koji trenutno učestvuje u 60 sudskih procesa!

Upravni odbor FK Vojvodina“

‘VAŠAR’: Derbi niže lige Bugarske nasmejao ceo svet, igrač kleknuo u baru kako bi izveo penal (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter