5
Domaći fudbal

PORTUGALAC NA METI ZVEZDE: Crveno-beli ga žele, on hoće na Marakanu, ali…

Objavljeno: 12.04.16 u 10:13

Istim kanalom kojim je u Ljutice Bogdana stigao Hugo Vijeira, sada Zvezda želi da dovede fudbalera PAOK-a.

Crvena zvezda pokušava da što pre sklopi tim za evro-izazove koji ih očekuju na leto, kako bi Miodrag Božović mogao da uigra sastav pred duele koje svi navijači crveno-belih očekuju.

Zato ovih dana generalni direktor Zvezdan Terzić konstantno radi na tome, a potencijalno pojačanje za mesto štopera pronašao je u Grčkoj i to u redovima bratskog kluba ‘večitog’ rivala, ekipi PAOK-a

U pitanju je Migel Vitor, fudbaler koji je prošao omladinsku školu Benfike i član je iste agencije preko koje je u Zvezdu prošlog leta stigao Hugo Vijeira.

ZVEZDINO DETE U HUMSKOJ: Partizan pronašao prvo pojačanje za leto!

Međutim, još uvek je sve u magli, s obzirom da u Ljutice Bogdana ništa ne govore o ovom transferu. ‘Sport’ piše da je sve daleko od realizacije, iako je želja za saradnjom između igrača i kluba obostrana.

– U kontaktu sam sa ljudima koji zastupaju igrača iz PAOK pošto je i Hugo Vijeira član njihove agencije. Letos smo zajedno završili posao dolaska napadača, a kako sada stoje stvari Vitor je trenutno daleko od Zvezde mada je igrač zaintresovan. Žele ga klubovi iz Evrope i postoji jedna ozbiljna ponuda iz Rusije, ali valjda je generalni direktor Terzić dobro procenio čitavu situaciju – objasnio je menadžer Srđan Jeremić.

JOŠ SE NE ZNA: MUP pomera početak ‘večitog derbija’?

0
0

5 Komentara

  1. ..“Meti..“, OVI kako su krenuli, moracemo da stavimo znak „upozorenja“ DIVLJAC NA PUTU-DODAJ GASSSS .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter