8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BJEKOVIĆ SPREMIO PRAVU BOMBU: Ništa od Babovića, direktor Partizana će biti svetski poznato ime!

Objavljeno: 12.04.16 u 11:00

Njegov lik i delo u Partizanu svima je dobro poznato, ali bi sada umesto trenerske klupe, zauzeo mesto sportskog direktora.

Dok u Partizanu vlada ‘izborno ludilo’, a današnja Skupština otkazana na neodređeno vreme, aktuelna opozicija kojoj je ‘za dlaku’ umaklo preuzimanje kluba, zbog ‘neočekivanog’ otkazivanja izbora, već se sprema kao da je to već gotova stvar.

Na čelu opozicije je Nenad Bjeković, koji figurira kao budući predsednik Partizana. Nekadašnji sportski direktor crno-belih uveliko je ‘u poslu’ i pregovorima, a već je pronašao osobu za svoju nekadašnju funkciju.

To neće biti kao što se ovih dana pisalo doskorašnji kapiten Partizana Stefan Babović, već čovek od mnogo većeg ugleda u svetu fudbala.

DA LI SU IZBORI SAMO FORMALNOST: Opozicija Partizana pobedila?

Kako ‘Alo’ piše, Bjeković je već sve dogovorio da po preuzimanju kluba sportski direktor bude Lotar Mateus, Nemac koji je kao trener doveo Partizan do prvog i istorijskog plasmana u Ligu šampiona 2003. godine.

Mateus i Bjeković su od tada u odličnim odnosima, dok je Mateus i nedavno, nekako tiho, najavio da bi se uvek vratio u ‘svoj’ Partizan. Izgleda da je došlo vreme za to posle 13 godina, ali u nešto izmenjenoj ulozi.

JOŠ SE NE ZNA: MUP pomera početak ‘večitog derbija’?

Ono što ga je tada, ali i kroz igračku karijeru, krasilo jeste disciplinovanost, što je Partizanu i donelo pomenuti istorijski uspeh.

Legenda nemačkog fudbala i Bajerna iz Minhena u svojoj trenerskoj karijeri je vodio još i Rapid iz Beča, reprezentaciju Mađarske, brazilski Atletiko Paranense, Salzburg, Makabi iz Netanje i selekciju Bugarske.

ZVEZDINO DETE U HUMSKOJ: Partizan pronašao prvo pojačanje za leto!

0
0

8 Komentara

  1. Vratite Mateusa da dovrsi onu pricu o namestaljkama,koje ste primenjivali,dok je on bio u klubu a to je bilo i pre njega a pogotovo posle njega i jos uvek traje.
    Nemoguce da vajni Babinjo nije nasao klub i da ne igra nigde…ispade da on moze da igra samo kod vas jer mu tata kupi mesto,nekom svojom donacijom i cim ga najurite,nema ga nigde,pa hteo u direktore.Ne treba mu vise blamiranje,ima on para ionako,da zivi lagodno i on i njegovi praunuci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ok, a sada molim sve vas da mi odgovorite na pitanje sta to zna Mateus bolje od npr. jednog Ilijeva?Mateus bi mogao da radi mozda veoma uspesno u bogatom klubu a sta ce on pametno da uradi sa fondom za prelazni od nula evra i zavisno od toga hoce li ko moci biti prodat? To je glupst pustena za glupsone koji ne razmisljaju ni do dva. Koga igraca iz SL Srbije Mateus zna?Nema sansi da nabroji pet klubova a kamo li igrace. Ne verujem da se Bjeka sluzi tom vrstom prljavog marketinga.Plus to da je Mateus vrlo viskoih zahteva i Vazurina plata oko koje sigla velika frka je nista prema tome sta bi Lotty trazio. Sigurno godisnju platu ne manju od plate najskupljeg naseg igraca! Zato tvrdim da je to glupost.Mislim da treba Iku pustiti da sa Ivanom Tomicem zavrsi zapoceti posao.Neka on dovede Tawambu i Sumu, iz nase lige onog mrkog zvrka iz Surdulice Owusua….Cudim se da Klub ne reaguje oko Usketovog sina ako bas vredi? Ako bih kupovao perspektivne momke za buducnost uzeo bih Ilica i Milosevica iz Spartaka jer su svetski prvaci iz NZ a to im u startu za inostranstvo formira dobru cenu. A inace su dobri igraci. Takodje, licno verujem u procenu Ike i Ivana u vezi Radina i Djurickovica.Najverovatnije odlazi Brasanac i Petrovic Ivan pa ima rezona uzeti momke koji imaju kvalitet, zrelost i ne kostaju nista. Malo razmisljajte, samo ce vam se reci!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako ga Aca ne strpa u ćorku zbog veterinarskog i ZEKSTRE, a ima tu i Banjalučanka sa Dodikom ohhooohhoooo ima putera imaaaa

      0
      0
      Odgovori
  3. E, ovo je bomba i odgovor „silama“ ZLA i JUDI Srbije .!. XXAAXXAA .!. „Bomba“ JAKA, „ubila“ nazadnjakaaaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter