0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Božinov dva, Ilić dva, Partizan spreman za derbi (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 10.04.16 u 17:52

Fudbaleri Partizana nastavili su niz pobeda u domaćem šampionatu pošto su pred svojim navijačima u meču 30. kola Superlige Srbije savladali Mladost iz Lučana sa 4:0 (2:0).

Gosti su bili ravnopravan rival samo do drugog gola Partizana koji je u završnici prvog poluvremena postigao Valeri Božinov koji je u 6. minutu sigurno izveo penal za početnu prednost crno-belih.

SA BELE TAČKE: Mihajlović zaslužio, Božinov realizovao penal (VIDEO)

‘DOPPEL PACK’: Božinov duplirao prednost Partizana, 500 evra ide… (VIDEO)

U drugih 45 minuta na terenu je praktično postojao samo jedan tim i to domaći koji je nizao prilike pred golom Krznarića. Od svih šansi dve je iskoristio kapiten Saša Ilić koji je tako došao do kote 129 kada su u pitanju pogoci u domaćem šampionatu.

MAJSTORIJA KAPITENA: Saša Ilić ‘poslao rivala po burek’, a onda šmekerski prbacio golmana (VIDEO)

NOVO REMEK DELO: Ilić skinuo paučinu sa gola Mladosti (VIDEO)

Bila je ovo deveta pobeda bez izgubljenog boda u duelima sa Lučancima u Humskoj odnosno šesta uzastopna za crno-bele koji tako u odličnom raspoloženju očeku treći ovosezonski derbi koji ih očekuje već sledećeg vikenda na stadionu Rajko Mitić.


(Izvor: Youtube/GOAL365HD)

Ono što je obeležilo današnju utakmicu su i incidenti u prvom poluvremenu kada su navijači Partizana sa zapadne tribine jajima zasuli centralnu ložu u kojoj se nalazila uprava kluba protiv koje vode pravi mali rat.

JAJIMA PO UPRAVI: Nemile scene u Humskoj

NISU SAMO JAJA: Grobari za upravu spremili i g***ve motke (FOTOGALERIJA)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 30. kolo

Partizan – Mladost Lučani 4:0 (2:0)
(Božinov 6pen, 45, Ilić 58, 73)

Stadion: Partizana
Gledalaca: oko 5.000
Sudija: Aleksandar Vasić

Partizan: Šaranov, Bandalovski (55 Vulićević), Milenković, Gogua, Bogosavac, Everton, Kosović, Ilić, Golubović (69 Lukić), Mihajlović, Božinov (69 Vlahović)

Mladost Lučani: Krznarić, Šatara, Saničanin, Živanović, Rakočević, Luković, Gavrić, Milosavljević (62 Lepović), Protić (56 Vajan), Jovanović, Čečarić (86 Golubović)

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter