0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Arsenalu malo 2:0 za pobedu, Vest Hemu tri gola Kerola (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.16 u 15:52

Spektakularan meč gledali smo na otvaranju 33. kola Premijer lige u kom su Vest Hem i Arsenal igrali nerešeno 3:3 (2:2).

Uživala je publika na Apton parku u poslednjem susretu u istoriji „čekićara“ i „tobdžija“ na ovom stadionu.Od samog početka utakmice bilo je jasno da nas čeka pravi spektakl. Već u 14. minutu smo videli gol Lancinija, ali su sudije pogrešile i poništile ga zbog navodnog ofsajda. Kazna je usledila četiri minuta kasnije kada je Ivobi dodao loptu do Ozila, ovaj možda bio u ofsjadu, ali je zastavica ostala dole i 0:1. Pokušao je Vest Hem odmah da dođe do izjednačenja, ali je Lancini bio neprecizan. Nova kazna u 35. minutu, Ivobi ponovo asistent, a strelac Aleksis Sančez. Ipak, tu nije bilo kraja uzbuđenjima. Igrao se 44. minut kada je Kresvel centrirao, a Kerol u svom stilu glavom pogodio za 1:2. Samo dva minuta kasnije isti igrač se sjajno snašao i posle odbitka, volejom, pogodio za 2:2.

PRIMERA: Granada i Malaga ‘ubile’ fudbal – 0:0

Drugo poluvreme je počelo kao i prvo, poništenim golom za Vest Hem. Ipak, u 32. minutu „čekićari“ su stigli do preokreta. Antonio je asistirao, a Kerol upisao het-trik. Arsenal nije imao šta da izgubi, te je krenuo na sve ili ništa. To mu se isplatilo u 70. minutu kada je Velbek uposlio Koščelnog, a ovaj pogodio za 3:3.

BUNDESLIGA: Herta i Hanover na ravne časti (VIDEO)

Timovima rezultat na semaforu nije odgovarao, te su nastavili sa napadima. Prvo je u 74. minutu pokušao Paje, a uzvratio mu je samo par minuta kasnije Žiru. Poslednju veliku priliku imao je domaćin, ali je Rid šutirao pored gola i utakmica je završena 3:3. Arsenal se ovim bodom definitivno oprostio od borbe za titulu, dok je Vest Hem napravio korak nazad u borbi za mesto koje vodi sledeće godine u kvalifikacije za Ligu šampiona.

(Izvor: RuTube)  [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PREMIJER LIGA, 32. KOLO:

Subota:

Vest Hem – Arsenal 3:3(2:2)
(Kerol 44, 45+2, 52 – Ozil 18, Sančez 35, Koščelni 70)

16.00 Aston Vila – Bornmut
16.00 Kristal Palas – Norič
16.00 Sautempton – Njukasl
16.00 Svonsi – Čelsi
16.00 Votford – Everton
18.30 Mančester siti – VBA

Nedelja:

14.30 Sanderlend – Lester
17.00 Liverpul – Stouk
17.00 Totenhem – Mančester junajted

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter