0
Evropske lige

VETERAN NA METI JUNAJTEDA: Iskusni Brazilac napušta Nemačku posle 11 godina

Objavljeno: 08.04.16 u 20:17

Mančester junajted sprema iznenađujuću ponudu za defanzivca nemačkog Volfsburga Nalda.

„Crveno Đavoli“ su nakon odlaska Ferdinanda i Vidića iz kluba konstantno u problemima kada je defanzivni red tima u pitanju.

Nedostak iskustva Smolinga, Džonsa, do skoro i Evansa koji je poćetkom ove sezone i napustio tim sa „Old Traforda“, pa i često uključivanog mladog Meknera, naterao je Luja Van Gala da eksperimentiše sa postavljanjem igrača na pozicijama centralnih bekova, te je neretko prilku na tom mestu dobijao i levi bek Dejli Blind.

Sada su zainteresovani da zadnju liniju ojačaju iskusnim 33-godišnjim Naldom, koji bi bio sjajan uzor za sve mlađe igrače.

Brazilac je već više od jedne decenije u najkvalitetnijem nemačkom fudbalskom takmičenju, a karijeru u Bundesligi je počeo u ekipi Verder Bremena još 2005. godine.

Kako javlja nemački „Kiker“, Junajted je u poslednje vreme često motrio na brazilskog defanzivca i veruje se da bi već ovog leta mogli da pošalju ponudu na adresu Volfsburga za njegove usluge.

S obzirom na njegove godine i činjenicu da mu ugovor ističe na kraju naredne sezone, Ronaldo Aparesido Rodriges poznatiji kao Naldo, bio bi relativno jeftina opcija i vrlo pametan potez engleskog velikana.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter