0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČAČANI SPREMNI ZA LIDERA: San svakog igrača je da pobedi Zvezdu

Objavljeno: 08.04.16 u 12:50

Fudbaleri Borca dočekaće u nedelju Crvenu zvezdu u Čačku u meču poslednjeg kola drugog dela šampionata u Superligi Srbije.

Trener fudbalera čačanskog Borca Ljubiša Stamenković izjavio je da se svi u klubu raduju gostovanju Crvene zvezde i poručio da će igrači učiniti sve da, opet, iznenade lidera i budućeg šampiona.

Čačani su jesenas u Kupu Srbije naneli istorijski poraz crveno-belima na stadionu Rajko Mitić 5:1 i veliki su „dužnici“ izabranicima Miodraga Božovića.

– Zvezda je već šampion i suvišno je trošiti reči o kvalitetu tima Grofa Božovića. Oni jure rekorde, a mi bodove koji bi nam puno značili u dodatnih sedam kola plej-ofa. Nećemo pokušavati da tražimo njihove slabe tačke, teško ih je pronaći, ali angažovanom i borbenom igrom možemo da ih iznenadimo. Dodatni motivi nisu potrebni, igrati protiv Zvezde, pa još i pobediti velikana našeg fudbala, san je svakog trenera i fudbalera – rekao ej Stamenković za GZS.

On je dodao da će crveno-belima suprostaviti najjači tim.

– Vratili smo samopouzdanje posle nerešenog rezultata na Karaburmi protiv OFK Beograda. Uspešno parirati Zvezdi podrazumeva najbolju igru u dosadašnjem toku prvenstva. Borac je do sada nebrojeno puta potvrdio da za tako nešto ima i snage i znanja – poručio je Stamenković.

Kapiten Čačana Mario Maslać istakao je da očekuje veliku pomoć sa tribina.

– Respekt prema lideru uvek postoji, ali smo nebrojeno puta pokazali da sa svima možemo ravnopravno da se nosimo. Zvezda je nešto posebno, uvek protiv moćnog protivnika pružite najviše, čak prevaziđete mogućnosti. Tako će uveren sam biti i u nedelju, verujem u pozitivan rezultat – rekao je Maslać.

Golgeter Borca Srđan Vujaklija, strelac tri gola protiv Zvezde ove sezone, veruje da može i četvrti put da savlada Damira Kahrimana.

– Obećati gol protiv Zvezde nije lako, ali sam spreman da prihvatim svaku kombinaciju, samo da Borac pobedi. Oni su već viđeni šampioni, tu dileme nema, a mi se spremamo da pružimo najbolju igru, sa željom da na kraju podelimo radost sa našim navijačima – poručio je Vujaklija, uz nadu da će opet „svirati violinu“ posle postignut gola.

Utakmica 30. kola Superlige između Borca i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter