3
Fudbal

FOTO: FS Srbije

DEFINITIVNA ODLUKA: Štoper Sao Paola okrenuo leđa Srbiji! (FOTO)

Objavljeno: 07.04.16 u 21:05

Mladi defanzivac Sao Paola odlučio je da umesto srpskog, nosi dres selekcije Brazila.

Lijanko Vojnović fudbaler je iz Brazila koji je bio najavljivan kao veliko ‘pojačanje’ nacionalnog tima Srbije za budućnost, ali i sadašnjost kada se radi o mladoj selekciji.

Za ‘orliće’ je nastupio četiri puta u prethodnom kvalifikacionom ciklusu za odlazak na Evropsko prvenstvo i u tim utakmicama Srbija je zabeležila po jednu pobedu i remi i dva poraza, usled čega je doživela neuspeh i nije obezbedila plasman na veliko takmičenje.

FS SRBIJE: Pet gradova dobija terene sa veštačkom travom!

Vojnović je imao pravo da bira da li će igrati za Srbiju ili Brazil i danas je doneo odluku.

– Ne postoje laki ciljevi. Strmi su putevi koji vode do uspeha. U svakom poslu koji radite morate da budete profesionalni, jaki i uporni kako bi ste uspeli. Želim da krenem dalje, da probam nešto novo, a znam i da je Bog svuda prisutan. Bog je svuda oko mene, a znam da će i ubuduće biti uz mene. Brazile, evo me, vraćam ti se, a i naš Sao Paulo imaće još jednog reprezentativca – poručio je pomalo filozofski Lijanko Vojnović.

Okrenuo je leđa Srbiji i odlučio se za nacionalni tim Brazila. Videćemo hoće li mu i šta takva odluka doneti u budućnosti…

FOTO: Screenshot Facebook / Lyanco
FOTO: Screenshot Facebook / Lyanco
0
0

3 Komentara

  1. Pise da je josuvek na raspolaganju selekcije srbije i da mu je to prva nacionalna selekcija ali da ce medjuvremeno igrati prijateljsku utakmicu i trenirati za brazil!

    I dalje je nas!!! Nemoj vise da pisete neistine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter