0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Javoru više odgovaraju uslovi, imaju za čim da žale

Objavljeno: 06.04.16 u 18:30

Trener Partizana Ivan Tomić pohvalio je svoje igrače jer su u otežanim uslovima uspeli da osvoje sva tri boda u Ivanjici.

Partizan je sa 2:1 slavio na stadionu kraj Moravice u Ivanjici, a oba pogotka crno-beli postigli su u prvih 45 minuta.

– Otvorili smo jako dobro utakmicu i postigli dva pogotka. Ekipa Javora nam je posle toga napravila određene probleme. U drugom poluvremenu smo morali da napravimo određene izmene jer u ovom ritmu nedelja-sreda nije lako i neki igraci nisu na željenom nivou fizičke spreme. Ekipa Javora je u nekim trenucima imala inicijativu i postigla pogodak posle čega smo imali sjajnu šansu da utakmicu privedemo kraju, ali smo pogodili prečku – izjavio je Tomić posle meča za TV ‘ArenaSport’.

SLS: Partizan sačuvao tradiciju i napravio veliki korak ka drugoj poziciji (VIDEO)

Partizanu je ovo peta pobeda u nizu i nadomak je druge pozicije pred plej-of, dok je Javor ovim porazom pao u donji deo tabele koji vodi u plej-aut.

– Ekipa Javor Matisa ima za čim da žali. Mislim da je utakmica bila izuzetno dinamična i interesantna. Čestitam svojim igračima, a treneru Javora i njegovim igračima želim sve najbolje u nastavku prvenstva – zaključio je Ivan Tomić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter