3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMITE SE, ON DOLAZI: Čarobnjak Rikardinjo u rekordnom transferu stiže u komšiluk!

Objavljeno: 06.04.16 u 14:19

Ljubitelji najboljeg futsal igrača na svetu sa ovih prostora ponovo će uživati u njegovim majstorijama, i to gotovo svakodnevno.

Svojim partijama na prvenstvu Evrope, ali i u duelu baraža za Svetsko prvenstvo protiv Srbije, najbolji futsaler sveta Rikardinjo kupio je mesto u srcima ljubitelja igre na petoparcu na ovim prostorima.

Sada se pojavila mogućnost da omaleni Portugalac nam bude još bliži, tako što je nadomak prelaska u zagrebački Nacional i to u transferu vrednom dva miliona evra, prenosi ‘Jutarnji list’.

To bi bio rekordan transfer u svetu futsala, a pored toga zarađivao bi pola miliona evra, što je za 200.000 više nego što trenutno dobija u svom sadašnjem klubu Interu.

– Da, istina je, poslali smo ponudu. Ipak, trenutno ne bih govorio o detaljima – rekao je predsednik Nacionala Ivica Đolo.

MAĐIONIČAR: Rikardinjo novom majstorijom najavio dolazak u Beograd (VIDEO)

Prelaskom u Nacional, Rikardinjo bi postao saigrač sa našim najboljim futsalerom Mladenom Kocićem, kao i Borkom Surudžićem.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter