0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Rad namučio Zvezdu, ali ipak izgubio na Marakani (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.16 u 17:53

Na papiru vodeća Crvena zvezda nije trebalo da ima težak zadatak u 29. kolu Superlige Srbije pošto joj je u goste došao pretposlednji Rad, ali su „građevinari“ skupo „prodali svoju kožu“ odnosno poraženi su rezultatom 1:0.

Moglo bi da se kaže da je tim sa Banjice punih sat vremena bio bolji rival odnosno imao je izglednije prilike pre svega zbog loših reakcija štopera domaće ekipe, ali crveno-beli su imali sreće da Kaluđerović i Veselinović budu neprecizni.

SREĆA ZA CRVENO-BELE: Kaluđerović poštedeo svoj bivši klub (VIDEO)

Rad je na početku drugog dela posle jednog od kornera pogodio stativu Kahrimanovog gola, a Zvezda je tek u 63. minutu preko Kataija došla do prve ozbiljnije prilike, ako se izuzmu dve situacije u kojima se našao Petković u prvom delu.

NIKAKO DA UĐE: Poluvolej Kataija završio pored gola (VIDEO)

Jedini gol na utakmici viđen je u 73. minutu kada je Luis Ibanjez posle kornera sa desne strane pogodio pravo u glavu Mičela Donalda koji je imao prilično lak zadatak da sa 5-6 metara savlada danas prilično sigurnog golmana Filipovića.

PRAVO U ‘TREPAVICU’: Ibanjez asistent, Donald strelac, Zvezda vodi (VIDEO)

Pokušao je Rad na sve načine da u preostalih 20-ak minuta dođe makar do izjednačenja, ali su ti napadi bili prilično jalovi i stihijski.


(Izvor: Youtube/OnRoadToBrazil2014)

S obzirom da je i Partizan trijumfovao protiv Javora u Ivanjici Crvena zvezda je uoči poslednjeg kola drugog dela šampionata, koje je na programu u nedelju, zadržala 30 bodova prenosti u odnosu na najvećeg rivala.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Crvena zvezda – Rad 1:0 (0:0)
(Donald 73)

Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Dejan Filipović
Žuti kartoni: Ibanjez, Donald (Crvena zvezda) – Bates, Lutovac (Rad)

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Luković, Edson, Ibanjez – Le Talek, Donald – Katai (73 Srnić), Ristić, Babunski (61 Babunski) – Vijeira (61 Sikimić).

RAD (4-2-3-1): Filipović – P. Jovanović (78 Kolarević), Maraš, Bates, Protić – Ljubinković, Stanojević – Veselinović (59 Rusmir), Nenadović (46 Denić), Lutovac – Kaluđerović.
[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter