4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MAŽIĆ U CENTRU PAŽNJE: Di Marija poludeo na Srbina, Ibra promašio penal (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.16 u 21:02

Za sedam minuta igre na Parku prinčeva Milorad Mažić je već dva puta bio u centru pažnje u duelu Pari Sen Žermena i Mančester Sitija.

Najpre je već u 17. sekundi dao žuti karton Davidu Luizu, što je najbrža javna opomena u istoriji Lige šampiona, da bi u 7. minutu ostao „gluv“ na zahteve igrača domaćeg tima koji su tražili penal posle duela Matuidija i Mangale u kaznenom prostoru engleskog tima. Najglasniji u protestima bio je Anhel di Marija, ali ostao je bez javne opomene zbog unošenja u lice Mažiću.

Samo nekoliko minuta kasnije najbolji srpski arbitar je ipak pokazao na belu tačku i to posle prekršanja Sanje nad Davidom Luizom, ali je Džo Hart odbranio udarac Zlatana Ibrahimovića.


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

Posle 15 minuta igre rezultat je 0:0, kao i duelu u Nemačkoj gde su se sastali Volfzburg i Real Madrid.

0
0

4 Komentara

    • Nemas ti pojma ako kazes da je ovo z kazneni udarac,a sto se tice mazica tako sudi i u srbiji covjek nema pojma ,,,a ti stopominjes glodjevica nabroj mi bar 5 pravila od fudbalske igre a da znas da ih ima 16

      0
      0
      Odgovori
  1. Pogresio je za penal jer nije postojao.Brazilac se namerno i sam zakacio za nogu protivnika,dok mu je lopta bila pored njega.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter