0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBAR POSAO ZVEZDINE ŠKOLE: Poslednji ‘Mohikanac’ na meti Francuza?

Objavljeno: 06.04.16 u 10:10

Crvena zvezda je ove sezone prodala tri produkta svoje škole fudbala iz generacije 1996/1997, a na leto bi mogla da ostane i bez poslednjeg „Mohikanca“.

Naime, kako prenosi list Sport, Mihailo Ristić nalazi se na meti dva francuska kluba. Njega su skauti iz zemlje „galskih petlova“ pratili na meču protiv Spartaka kada je i postigao jedan gol. Zadovoljio je ukuse i sada se čekaju konkretne ponude.

PRVI ODLAZAK NA POMOLU: Zvezda ostaje bez najboljeg igrača?

Reč je o klubovima Monpeljeu i Lilu. Ipak, nisu samo oni zainteresovani za mladog vezistu, u red je stao i Spartak iz Moskve, koji je svojevremeno iz Crvene zvezde kupio Mihajla Pjanovića i Nemanju Vidića. Naravno, nijednom nije pogrešio.

URNEBESNO: Državni posao i OFK Futog za smeh do suza (VIDEO)

Ipak, postavlja se pitanje da li je Crvena zvezda spremna da proda mladog Ristića, za kog je planirano da seledeće sezone bude jedan od ključnih igrača tima. Vođeni dobrom zaradom od prodaje Marka Grujića, Predraga Rajkovića i Vukašina Jovanovića, možda se uprava odluči za prodaju sjajnog šutera, a zamenu pronađe u svom omladinskom pogonu. Ne treba zaboraviti da na toj poziciji mogu da igraju i Aleksandar Katai, kao i dete Barselone, David Babunski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter