3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE SAMO REZULTATSKI: Zvezda piše istoriju gde god se ukaže prilika

Objavljeno: 05.04.16 u 09:29

A ako je suditi po izjavama čelnika crveno-belih, nemaju nameru da stanu.

– Prvi put u poslednjih sedam-osam godina, otkako se sprovodi ovaj sistem licenciranja, Crvena zvezda je do 31. marta dostavila kompletnu dokumentaciju. Iščistili smo sve svoje obeveze i na dobrom smo putu da se stabilizujemo finansijski i da više nikad ne dođemo u probleme, rekao je Zvezdan Terzić u izjavi datoj „Mondu“, da bi potom rekao i da je prezadovoljan urađenim:

– Ogroman posao smo uradili, pogotovo od oktobra prošle godine, kada smo bili „četiri metra“ ispod zemlje, kad smo za četiri dana prošli monitoring UEFA. U poslednjih sedam meseci nestvarno mnogo smo uradili na stabilizaciji kluba. Da se ne radujemo pre vremena, očekujemo izveštaj prvostepene Komisije za licenciranje 20. aprila. Ali, prezadovoljni smo urađenim.

Kada je on u pitanju, dilemu oko glavnog cilja nema:

– Da u naredne tri godine bar jednom igramo Ligu šampiona ili Ligu Evrope, rekao je Terzić.

0
0

3 Komentara

  1. Dokle vise praznih prica. Jesam zvezdas ali sa ovakvim timom nema sta da trazimo u evropi. Lazna obecanja iz godine u godinu :(((((( Samo privatizacija I stop placenim navijacima !!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Prijatelju nema selekcije koće da crkne od muke, jer pred kriminalcima i njhovom rukom crknućemo svi, ne razlikuju oni klupske boje kada treba da otimaju i pljačkaju, i oni imaju samo jedno ime bez obzira na klupsku pripadnost, njihovo ime je mafija –bato, zato ne radujmo se preterano lažnim uspesima, jer iako sam navijač zvezde taj isti lažni dr. se ne sekira da li imam ili nemam da školujem i izdržavam svoju decu, zato bi trebalo svi da se borimo bez obzira na klupsku pripadnost protiv ljudi zvanih —mafija.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter