0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Zdravstveni bilten? Svi lete po terenu!

Objavljeno: 05.04.16 u 14:18

Miodrag Božović veruje da će se Crvena zvezda protiv Rada vratiti na pobednički kolosek, mada poziva na oprez protiv nezgodnih „građevinara“.

– Teška utakmica je pred nama, jer je Rad izgubio samo jednu utakmicu u prolećnom delu prvenstva. Smenili su danas trenera i mislim da će igrači biti motivisani da se dokažu novom šefu. Mi ćemo učiniti sve da pobedimo – rekao je Miodrag Božović na konferenciji za novinare.

Predstavnike medija je najviše zanimalo da li trener Crvene zvezde može da računa na sve igrače, uključujući i Marka Grujića koji je na puzi skoro dve nedelje.

– Kadrovksa situacija je sjajna, svi lete po terenu – u svom stilu je istakao Grof.

Miodrag Grof Božović je kritikovao igrače da na treningu rade jedno, ali na utakmici sasvim drugo. To jest kada se vežba sve izgleda mnogo brže, nego na meču. Ipak, kako kaže, krivac za to su defanzivni rivali i loši tereni.

– Onog momenta kada ubrzamo igru mi postižemo golove. Ali, vrlo je teško ubrzati, jer se ekipe uglavnom brane protiv nas, a i tereni i uslovi nisu idealni. Naiđe utakmica kada vam ne polazi ništa za nogom. Tako je bilo u Novom Sadu gde nismo pobedili. Ali, Vojvodina je odlična ekipa i nije je lako pobediti na njihovom terenu – zaključio je Božović.

Crvena zvezda je „pronašla“ prvo pojačanje za narednu sezonu, a neki igrači bi uskoro mogli da spakuju kofer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter