0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUIS IBANJEZ OTKRIO: Evo o čemu je Argentinac sanjao pet godina dok je igrao u Dinamu

Objavljeno: 05.04.16 u 14:48

Levi bek Crvene zvezde, Luis Ibanjez otkrio je u razgovoru za Sportski žurnal o čemu je sanjao pet godina dok je igrao u Dinamu iz Zagreba, a ostvarilo mu se tek kada je došao u Beograd.

– Vrhunska atmosfera u svlačionici… Čim sam došao, posle Kairata osećao sam se kao da sam godinu dana tu. Osećao sam tada da ekipa ima snage da napravi dobre rezultate i zatko je tako. Na svakoj utakmici ima po 20, 30 hiljada navijača… Ta atmosfera je sjajna. O tome sam pet godina sanjao u Dinamu – rekao je popularni Lučo.

Argentinac se posle osvrnuo na utakmicu sa Radom i istakao da svi u klubu žele da krenu u novu seriju pobeda posle remija u Novom Sadu.

– Sigurno će hteti bod. Mi ćemo izaći da pobedimo, kao i u svaku utakmicu. Daćemo sve od sebe da nastavimo pobednički niz. Da se okrenemo dobroj atmsoferi u svlačionici i da nastavimo da pobeđujemo do Partizana – zaključio je Ibanjez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter