0
Evrokupovi

LŠ, ČETVRTFINALE: Preokret Barselone protiv 10 ‘jorgandžija’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.16 u 22:42

Daleko teže nego što se pretpostavljalo Barselona je u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona savladala Atletiko sa 2:1 i to posle preokreta u drugom poluvremenu.

U prvih 45 minuta Barselona je napadala, a Atletiko je bio konkretniji rival o čemu najbolje svedoči pogodak Fernanda Toresa u 25. minutu. Umesto da bude junak centarfor gostiju bio je tragičar svoje ekipe pošto je već do 36. minuta skupio dva žuta kartona te je morao na tuširanje sat vremena pre kraja utakmice.

Iako sa igračem manje gosti su prvi zapretili u drugom poluvremenu, ali radilo se više o polušansama. Prave prilike viđene su pred golom Jana Oblaka koji je odolevao do 63. minuta kada ga je prvi put savladao Luis Suarez, koji je bio strelac i drugog pogotka samo desetak minuta kasnije.


(Izvor: Rutube/Независимый спорт)

Revanš meč na programu je sledeće srede.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Barselona – Atletiko Madrid 2:1 (0:1)
(Suarez 63, 74 – F. Tores 25)

Stadion: Kamp Nou
Gledalaca: oko 100.000
Sudija: Feliks Brih (Nemačka)
Žuti kartoni: Buskets, Suarez (Barselona) – F. Tores, Koke, Ernandez, Oblak, Fernandez (Atletiko)
Crveni karton: F. Tores (Atletiko)

Barselona (4-3-3): Ter Štegen – Dani Alveš, Pike, Maskerano, Đordi Alba – Rakitić (64 Rafinja), Buskets (80 Serđi Roberto), Inijesta – Mesi, Suarez, Nejmar

Atletiko (4-3-1-2): Oblak – Huanfran, Ernandez, Godin, Filipe Luis – Koke, Gabi, Niguez – Grizman (76 Parti) – Karasko (53 Fernandez), F. Tores

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter