0
Evropske lige

DIJEGO SIMEONE: Jednog dana vratiću se u Inter

Objavljeno: 05.04.16 u 23:04

Argentinski stručnjak ne žuri sa klupe Atletiko Madrida ali i veruje da ćejednoga dana dobiti priliku da trenira klub za koji je svojevremno i nastupao.

Nekadašnji vezni fudbaler, a sada trener madridskog Atletika, povezivan je sa velikimbrojem evropskih kubova zahvaljujući uspesima sa ekipom sa “Visente Kalderona”, ali predsednik ovog kluba Enrike Serezo je rekao da očekuje od njega da ostane tu gde jeste još „dugo dugo“.

I sam Simeone takođe veruje da će još sa klupe predvoditi  “jorgandžije” ali priznaje i da mu je primamljiva opcija povratka na “San Siro”, gde ja kao igrač 1998. godine osvojio i tadašnji UEFA Kup.

– Očekujem da tokom svoje karijere posetim mnoga mesta, bilo to sada ili u budućnosti. Ipak ne baš odmah, zato što sam srećan ovde, ali biće prilike da se vratim u Milano. To nije san. To je mogućnost koju sam zamislio, kao što sam i zamislio da ću se vratiti u Altetiko, izjavio je popularni “Čolo”.

Argentinac, koji je često bio povezivan sa preuzimanjem  Čelsija, takođe je izjavio da ne bi imao ništa protiv da se jednog dana nađe na klupi Lacija, kluba za koji je sa velikim uspehom nastupao u periodu od 1999. do 2003. godine.

Ovaj 45-godišnji stručnjak je od prošle  godine pod novim ugovorm sa madridskim klubom, a na vernost mu se obavezao do 2020. godine.

Pripremio:Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter