1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO: Partizan dobio ‘pakera’ kakav mu je dugo nedostajao (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.16 u 15:52

Statistika koju ove godine ima iza sebe je impresivna. Hoće li i reprezentacija profitirati njegovim vrtoglavim napretkom?

Od kako je promovisan ove zime u člana prvog tima Partizana, Nemanja Mihajlović pleni samopouzdanjem i željom da se konačno dokaže u pravom svetlu na velikoj sceni. To pokazuje kroz izjave, ali što je još bitnije, i svojim igrama na terenu.

Ako su mnogi bili skeptični oko njegovog učinka i kvaliteta koji poseduje, posle utakmice sa Radnikom ih je mnogo manje. Jer statistika Nemanje Mihajlovića, koja je dodatno pojačana jučerašnjim nastupom, je zaista impresivna.

Iako još uvek nije postigao gol u Superligi (jeste u Kupu Srbije), tačnije, nije imao sreće jer je nekoliko puta njegove udarce zaustavljao okvir gola, Mihajlović je ove zime uputio neverovatnih 10 asistencija za gol saigračima. To je više od trojice Zvezdinih igrača: Luisa Ibanjeza, Aleksandra Kataija i Huga Vijeire.

Jedino je Srđan Plavšić ispred njega sa 11 uspešnih dodavanja za gol, ali ne treba zaboraviti da je krilni napadač Partizana odigrao neuporedivo manje utakmica od kolege u crveno-belom dresu.

Mihajlovićeve jučerašnje asistencije direktno su pogurale ‘parni valjak’ ka velikom preokretu ‘iz dvojke u keca’.

(Izvor: youtube / allgoalslive HDFULLHD)

(Izvor: youtube / Ja sam Deo Partizana)

0
0

1 Komentara

  1. Ma ne moze se uporediti ni sa kim iz zvezde jednostavno krsten igrac, fudbaler, zvezda nema jednog krstenog, ali razumem ni ne moze da ima u minusu, moze vestacki da dovede igrace, nameste statistiku i naprave profit namestenom sezonom u kojoj ‘dominira sa trideset bodova’.. Ja ih razumem to je bio jedini nacin da se spase, i to bi i ja za svoj klub zeleo.. Video suteve uga viere od kojih je 90 posto odlazilo u aut, a onda jedan lep na derbiju koji vise nikad nece dati.. Covek koji sutne loptu i ona ode u aut nije nista drugo do amater kojem se posrecilo da igra u namestenoj ligi i bude golgeter.. Partizan ove godine igra lose, ali ima fudbalere koji ce tek da pokazu sta znaju.. Vlahovic ima vise fudbalskog znanja sa svojih 16 godina od svih fudbalera nase lige.. Sad ce ciguli da klevecu ali znaju da je tako i to mi je bitno..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter