0
Evropske lige

DEFINITIVAN KRAJ: Jaja Ture odlazi iz Mančester sitija

Objavljeno: 04.04.16 u 16:51

To je potvrdio i njegov menadžer koji je već u potrazi za novim klubom.

Iako u poznijim igračkim godinama, Jaja Ture predstavlja jednog od najboljih igrača Mančester sitija. Međutim, njegov ugovor sa ‘građanima’ ističe na kraju tekuće sezone i gotovo je izvesno da će napustiti ‘Etihad’, bar tako najavljuje igračev menadžer Dimitri Seluk.

– Različite ponude su stigle za Turea i mi ih razmatramo, ali još uvek nije doneta konačna odluka o tome gde će igrati sledeće sezone. Ekonomski aspekt uopšte neće praviti razliku kada se budemo odlučivali za novi klub, koji će najboljim projektom moći da privoli Turea na potpis saradnje – izjavio je Seluk.

Menadžer je potencijalno nagovestio i koji bi mogao biti sledeći klub reprezentativca Obala Slonovače, jer je otkrio da bi Ture voleo ponovo da sarađuje sa Robertom Manćinijem.

– Govorimo o velikom klubu kakav je Inter. Svi znaju za odnos između Turea i Manćinija, ali kao što sam već rekao nikakvu odluku još uvek nismo doneli. Dodao bih da “neroazuri” imaju sjajan projekat, Inter je fantastičan klub, tako da je normalno da žele igrača na nivou Jaja Turea – rekao je Dimitri Seluk.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter