0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

ARSENAL TRAŽI POJAČANJA: Vezista Borusije prva meta?

Objavljeno: 31.03.16 u 19:31

Kako ugledni „Gardijan“ javlja, Arsenal pažljivo motri na vezistu Borusije Dortmund Henrika Mihtarijana i sprema se da narednog leta pošalje i zvaničnu ponudu za Jermena.

Arsen Venger će narednog leta morati da renovira vezni red svog tima jer su sve izvesniji odlasci trojice veznjaka iz kluba.

Reprezentativac Jermenije je pod palicom Tomasa Tuhela povratio prepoznatljivu formu a sada se našao i na spisku skauta kluba sa „Emirejtsa“.

Nekadašnji plejmejker ukrajinskog Šahtjora je pre oko tri godine bio nadomak Liverpula, pre nego što se odlučio za Dortmund, a ugovor sa Bundesligašem mu ističe na kraju naredne sezone, te je sasvim realno da krene put Londona već ovog leta.

Venger je ranije ove nedelje novim ugovorom potvrdio vernost „tobdžijama“, uprkos tvrdnjama da bi usled nezadovoljstva navijača mogao svoje mesto da ustupi nekom drugom stručnjaku.

Kako će i sledeće sezone predvoditi klub, francuski stručnjak će biti primoran da ojača svoj vezni red jer je sve očiglednije da će klub, već na kraju ove sezone, napusti Tomas Rosicki, Mikel Arteta i Matje Flamini.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter