19
Domaći fudbal

TEKTONSKI POTRES PRED FUDBALSKIM BALKANOM: FSS podneo krivične prijave zbog nameštanja!

Objavljeno: 29.03.16 u 14:43

Na sajtu FSS objavljeno je saopštenje koje prenosimo u celosti:

Na osnovu prikupljenih i dobijenih podataka od nadležnih organa UEFA, a na osnovu sumnji u regularnost utakmica 26. kola Super lige Spartak – OFK Beograd (2:1, Subotica, 12. mart 2015) i osmine finala Kupa Srbije iz tekuće sezone OFK Beograd – Donji Srem (5:0, Beograd, 2. decembar 2015), FS Srbije je Tužilaštvu dostavio krivične prijave.

U cilju otkrivanja počinilaca nameštanja fudbalskih utakmica i zaštite integriteta fudbala, FS Srbije će u narednom periodu nastaviti i intenzivirati tesnu saradnju sa nadležnim državnim organima. Napominjemo da u ovoj fazi istražnog postupka FS Srbije neće komentarisati slučaj.

S tim u vezi, organi FS Srbije će na osnovu skupštinske odluke formirati Etički komitet, a koji će na temelju javno izraženih sumnji sankcionisati klubove i pojedince umešane u neregularnost takmičenja.

0
0

19 Komentara

  1. Crvena, Spartak, Ofk i Surdulica su vise odigrali namestenih utakmica nego regularnih…svi znaju i svi cute! Vreme je da se stane na put kriminalcima Ofkanu, Simovicu, Toncevu, Kokezi, Mrakicu…i da se obavesti UEFA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo Karadžiću nove šanse da komunicira sa FIFOM ili UEFOM da prijavi transfer ujdurmu sa Andrijom Živkovićem zbog umešanosti trećeg lica što je mnogo gore nego greške sudije na derbiju

    0
    0
    Odgovori
  3. Pozdrav svima, narocito Delijama prepostenim. Ako je u periodu dominacije Partizana bilo kakvih nepravilnosti, malverzacija, kradje, potplacivanja, kao sto su 80% kljubova lige tvrdili, a svi vi igrali istu tu ligu, znaci da se podjednako krivi kao saucesnici. Zna se zasto ste je igrali, da bi kriminalci koji vode klubove uzimali pare na istim tim igracima. Briga ih za klub. Tole mozda jeste odgovoran, ali pravi krivci su u vrhu drzave jer dozvoljavaju kriminalcima da rade sta hoce. Niko od vas to ne zeli da shvati jer su vam mozgovi isprani. Ja jesam Partizanovac ali me to ne sprecava da budem realan za razliku od delija koji se raduju onakvom derbiju i pobedama u ovako smesnoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je sramota sta radi Tole Karadzic.Posto je Terzic njegov osvedoceni protivnik,kao i Sekulic,pa samim tim nema podrsku ni iz svog grada,posto poto zeli da najuri njihove klubove iz lige a ne pominje klub,koji je milion posto najvise utakmica namestio u svom postojanju a pogotovo poslednjih 7-8 godina a to je kao sto svi znaju, partizan.Sada ce im namestiti i svoje sudije,za kup utakmicu u Subotici,kako bi usli u finale.Isto tako im je namestio i protiv Nislija,takodje u kupu.Za prvenstvo da ne nabrajam koliko je sve namestio.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ej bre vi lokalci,samo kukate kako nema vasih klubova u vestima,nego samo zvezda i partizan. Eto,docekali ste svojih 5 min.! Nemoj sad da mi neko rekao da mu je sumnivo OFK-zvezda 2:6, partizan – N.Pazar,svi silni penali za vecite i golovi u nadoknadi protiv “malih“ klubova…

    0
    0
    Odgovori
  6. A Borac Cacak-partizan?Zadnje kolo u prosloj i obe utakmice u ovoj sezoni?To su najociglednije namestaljke u poslednjih godinu dana.

    0
    0
    Odgovori
  7. Slažem se da imate kompleks.i ja sumnjam da je zvezda mogla dobiti ovolike utakmice zaredom.to je nemoguće.a razlog je zato što zvezda ima 11 igrača na terenu za razliku od drugih.i jadni grobari samo o poštenju.pa čovek javno pod imenom i prezimenom rekao za koje je utakmice partizana platio sudije.i ništa.sad je spartak u žiži jer ga tole nije uspeo uništiti kad je pokušao i onda mu se daje šansa za poslednji trzaj.Gotov si tomislave kradžiču.što nisi procesuirao sudije koji su sudili kup partizan radnicki.to su greske kao sastavni deo fudbala.ahhha jašta naravno.jos su trebali dati i gol za partizan da nebude providno.jadan je nas fudbal dok ga tole KRIMINALAC vodi.i on o postenj.najveci lipov u istoriji srpskog fudbala dokazano.

    0
    0
    Odgovori
  8. a jel vi shvaćate da su večiti nedodirljivi kao i real i barsa pa bajern minhen inter to su vam nedodirljive ekipe u svetu.utuvite to u glavu svi znaju da je namesten mec ofka zvezda jer su ljudi dizali lovu u regionu.vi nemate pojma kako se mnamestaju mecevi a da se ne primete.

    0
    0
    Odgovori
  9. A OFK – zvezda? Opet selektivno, ima osim Spartaka i OFKa jos jedan klub clan Bermudskog trougla koji namesta utakmica isto,a mozda i vise od oa dva kluba. Zasto i ko stiti ljude iz zvezde?

    0
    0
    Odgovori
    • A 6 Toletovih titula u nizu?! A Vukadinovic predsednik Metalca, a u isto vreme podpredsednik FSS, kao i podpredsednik JSD PartizaИ?! Pa to ni u jednoj drzavi nije vidjeno!

      0
      0
      Odgovori
    • Slazem se sa tobom.Podrzavam ovo u potpunosti.Ipak bih da se krene od 2008 i ponistenog gola Milijasu u derbiju i pocetka dominacije.Ne znam zasto vi grobari na celu sa vasom najvecom legendom tolom imate toliku potrebu da pricate o postenju??????????????Zna se ko voli price o postenju>>>>>>>>>>>>>>.

      0
      0
      Odgovori
      • Pa upravo to ja sve vreme i pričam, zna se ko uvek pričao o poštenju, ciganija, pa za vas je pošteno samo kad vi osvajati to je poznato ne samo u Srbije nego i u regionu, pogledaj na čije se utakmice dižu velike pare po Hrvatskoj, BIH i Sloveniji,pametnom dosta, kino pravite veće od ovog kina što imamo u prvenstvu. Uhvatili se Partizana i Radničkog a ne pitaju se zašto je ta utakmica odsvirana tako, e pa da vas prosvetlim upravo po naređenju Terzica da bi se prestalo pricati o suđenju na derbiju, evo ja sam za to da se procesuiraju sudije sa oba meča da se vidi po čuje nalogu je rađeno ista kuhinja drugovi moji, naravno sudijskoj organizaciji ne pada na pamet to, smejurija ali to nije razlog da ja ne pohvalim Terzu jer sam u Sloveniji na kladionicama se dobro okoristio zahvaljujući njemu!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter