0
Evropske lige

NEMANJA VIDIĆ: Uživam u penziji, Mančester će ponovo osvajati trofeje!

Objavljeno: 29.03.16 u 19:25

Nemanja Vidić se pre dva meseca „penzionisao“, ali je i dalje u centru pažnje stranih medija, gde god da se pojavi.

Nekada stameni štoper se trenutno nalazi u Kini gde promoviše letnju turneju „crvenih đavola“. Mediije u najmnogoljudnijoj zemlji sveta je zanimalo kako je Srbinu u penziji i da li se kaje što je rano napustio fudbal.

– Da budem iskren, u ovom trenutku nimalo mi ne fali igranje. Potpuno sam lišen stresa i bavim se sportovima za koje nisam imao vremena dok sam igrao fudbal. Jednostavno, uživam u penziji – rekao je Vidić i nastavio:

– Ljudi me stalno pitaju zašto sam završio karijeru, jer sam mogao još da igram. Međutim, ja sam tada osetio da je momenat da se povučem, a i dalje mislim da sam napravio pravi potez.

Nemanja Vidić je istakao da veruje da će se „crveni đavoli“ sigurno vratiti u vrh evropskog fudbala, a dokaz za to su novi mladi igrači.

– Verujem da će se Junajted vratiti a vrh. Klub ima sjajne mlade igrače poput Marsijala, Rašforda i Lingarda. Oni će ponovo donositi trofeje na Old Traford – istakao je Nemanja Vidić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter