4
Domaći fudbal

PALMA POZIVA NA ‘PUČ’: Izbacite ‘orlove’ iz Kuće fudbala, neka im svlačionica bude plastenik!

Objavljeno: 25.03.16 u 16:30

Usled očajnih rezultata fudbalske reprezentacije Srbije, javnosti se obratio prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma.

On je pozvao navijače da preuzmu Kuću fudbala i izbace fudbalere iz Stare Pazove i prepuste je pionirima koji su budućnost našeg fudbala.

– Zbog sve lošijih rezultata fudbalskih reprezentativaca predlažem navijačima fudbalske reprezentacije Srbije da preuzumu sportski kompleks Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde se okupljaju i treniraju reprezentativci. Oni više nemaju zasluge da treniraju u tako lepom centru, koji nemaju ni mnogo uspešnije države u fudbalu od nas. Svlačionice treba da im budu u plasteniku pocepanom od grada, kao i kancelarije za administrativce – rekao je Dragan Marković za Blici dodao:

– U taj kompleks treba da dovodimo pionire koji će tu trenirati fudbal, jer će se oni boriti za reprezentaciju i Srbiju.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter