5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TADIĆ NIJE SAM: I Gudelju Ćurčića preko glave

Objavljeno: 22.03.16 u 11:56

Da li je ovo početak osipanja reprezentacije?

Nakon što je Dušan Tadić izjavio da neće igrati za reprezentaciju dok je sa klupe predvodi Radovan Ćurčić, sa istim stavom javio se i Nemanja Gudelj:

– Ne cvilim, i uvek sam radio šta selektor zatraži, ali osećam se kao da ne pripadam ovde. Igraju oni koji su rezerve ili su na tribinama… kako je to moguće? Ne želim da javno iznosim neke stvari, ali uvek sam davao 300% sebe, dok su neki dolazili u reprezentaciju iz zabave. Čurčiću to izgleda nije važno, rekao je Gudelj za holdandske medije, pri tom dodavši da će rado obići dres „Orlova“ kad sadašnji selektor napusti funkciju.

0
0

5 Komentara

  1. Nama navijačima je dosta samozvanih svetskih igrača. Fudbal je postao poprište samoreklamerstva i politizacije. Trebalo bi ispitati koliko dobijaju za stvaranje nezdrave atmosfere oko fudbalske pa i druge neke reprezentacije Srbije. Imajući u vidu kolko se novaca okreće oko kladionica ne čudi me da su neki potencijalni reprezentativci Srbije prodali svoju dušu uzeli novac i sabotirale matičnu zemlju odnosno reprezentaciju.
    Ko nije ponosan na svoje pretke i ne voli da izgara za dedovsko a i ime unuka i ne treba da bude u reprezentaciju ma kakvog kvaliteta bio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Potpuna podrska Gudelju i Tadicu . Kada gospoda nesposobnjakovici odu iz naseg fudbala onda ce nama krenuti dalje . Ko jos treba da se ne odazove pa da vi shvatite da ste nas unistili . Odlazi odlazi odlazi odlazi

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde Savo!! Sta ce da kazes za ovog decka? Smejurijo od covek! Njavise si pljuvao Toleta a sad si mu kao brat. Samo menadzerske pare su vam bitne i nista vise! IZDAJAAAAA!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter