8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda ispisala istoriju u Novom Pazaru, Vijeira i dalje u seriji (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 22.03.16 u 16:55

Nastavili su fudbaleri Crvene zvezde da nižu pobede u domaćem šampionatu pošto su u odloženom meču 26. kola Superlige Srbije kao gost savladali Novi Pazar sa 4:0 (3:0) i tako su došli do 24. uzastopne pobede u ligi.

Gotovo pola sata ništa bitno nije se dešavalo na Gradskom stadionu u Novom Pazaru osim sporadičnih udaraca ka golu protivnika sa obe strane. Pokretač Zvezdine serije pogodaka bio je kapiten Aleksandar Luković kojeg je u 27. minutu u srcu peterca Novog Pazara našao Luis Ibanjez centaršutem iz kornera.

Samo 10 minuta kasnije precizan je bio i Hugo Vijeira koji je na devetoj uzastopnoj utakmici bio strelac za Crvenu zvezdu i ovim golom je došao do zbira od 19 pogodaka u Superligi Srbije odnonso ponovo je pobegao najbližim pratiocima Kataiju i Božinovu.

Pretpostavljalo se da će to bi i konačan ishod prvog dela igre, ali da tako ne bude pobrinuo se Srđan Plavšić koji je praktično primorao kapitena domaće ekipe Jasmina Trtovca da u 42. minutu pošalje loptu u svoj gol, a da on to nije uradio Slavoljub Srnić ne bi imao težak zadatak da zatrese merežu.


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

Kako je pitanje pobednika praktčno bilo rešeno u drugih 45 minuta ni jedna ni druga ekipa nije previše forsirala pa je viđen samo još jedan pogodak i to posle odlične prilike za Novi Pazar. Kako je Damir Kahriman sprečio domaće da konačno postignu gol u drugom delu sezone usledila je akcija na drugoj strani posle koje je Damijen Le Talek postavio konačan rezultat.


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

U gradu na Jošanici Crvena zvezda je došla do ukupno 25. pobede u prvenstvu odnosno sada ima 32 boda više od rugoplasiranog Partizana na samo tri kola pre kraja drugog dela šampionata kada će osam prvoplasiranih timova nastaviti da igraju u plej-ofu, a preostalih osam timova u plej-autu. Novi Pazar ostaje na 12. mestu sa ukupno 27 osvojenih bodova odnosno bez šanse za plasman u gornju polovinu tabele.

Tim Miodraga Božovića ovim trijumfom upisan je u istoriju kluba pošto je pretekao ekipu Slavoljuba Muslina koja je svojevremeno imala 23 uzastopne pobede odnosno nedostaje mu još pet kako bi dosstigla Benfiku koja drži rekord sa 29 vezanih trijumfa.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 26. kolo

Novi Pazar – Crvena zvezda 0:4 (0:3)
(Luković 27, Vijeira 37, Trtovac 43ag, Le Talek 67)

Stadion: Gradski (Novi Pazar)
Gledalaca: oko 4.000
Sudija: Novica Anđelovski
Žuti kartoni: Osmanagić – Katai

Novi Pazar (4-4-2): Živković, Vasilić (46 Pavlović), Trtovac, Savić, Zlatković – Pantelić (Rušević), Vidić, Osmanagić (73 Zilkić), Zlatković, Micevski – Radivojević, Ubiparip

Crvena zvezda (4-2-3-1): Kahriman – Petković, Edson, Luković (72 Rendulić), Ibanjez – Le Talek, Donald – Plavšić, Srnić, Katai (70 Ristić) – Vijeira (80 Sikimić)

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

8 Komentara

  1. Ајде бре гробари јел може некад нешто да се објави или да изађе у новинама а да ви не показујете ваше не излечиве комплексе.? Толике године сте намештали и крали и није вам доста боље би вам било да ћутите и да се правите да не постојите .! Е да поздравлја вас Тито Партија Фадиљ Вокри и цела тирана. . .

    0
    0
    Odgovori
  2. Konačno jedna ćista pobeda. bez pomoći sudija i sklanjanja protivnika. N. Pazar je trenutno naš najslabiji prvoligaš. Zelim im opstanak, ali i puno sreće.

    0
    0
    Odgovori
    • kako i po cemu to zakljucujes, kad ovi jadni pazarci zaboravise na koji gol treba da sutiraju pa pocese u sopstveni, i sopstvenu mrezu zatresose,zato sam poceo da se smejem sam i pitam se cemu sve ovo vodi i dokle ce ovajadna zemlja Srbija trpeti ovo i ovu tiraniju u fudbalu, Trebalo bi od FSS pa sve funkcionere do opstinske beton lige smestiti u aps, jer kod nas se u svakoj ligi zna ko ce biti prvi, ko ispasti, a vecina rezultata se steluje i zna unapred, SRAMNA LIGA koju treba ukinuti.

      0
      0
      Odgovori
      • Jedino kad jadni partizani dobijaju, onda je sve regularno…Kako je placizan prosao protiv Novog Pazara, osim one oruzane pljacke na pasnjaku pre neku godinu?

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter