13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SA BELE TAČKE: Zvezda vodi posle opsade gola Spartaka i sumnјivog penala (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.16 u 18:52

Fudbaleri Crvene zvezde potpuno su preuzeli inicijativu u duelu sa Spartakom u 27. kolu Superlige Srbije.

U samoj završnici prvog poluvremena sudija Đokić je dosudio penal za crveno-bele pošto je lopta posle udarca Vijeire na putu ka golu u ruku pogodila Jočića. Moglo bi da se diskutuje da li je defanzivac gostiju imao vremena da pomeri ruku, ali se svakako nalazi na putanji lopte koja je letela ka golu.


(Izvor: dailymotion/Goal 365 HD)


(Izvor: Youtube/Magic Arrow)

Posle duge akcije kojom su kružili oko gola Subotičana i izletanja golmana Janoševića lopta je u 39. minutu došla do Vijeire koji je pokušao lob udarcem, ali nije imao sreće da postigne gol pošto je na gol liniji bio Antonić koji nije dozvolio da njegov tim primi gol.


(Izvor: dailymotion/Goal 365 HD)

Koji minut ranije udarcem iz daljine pokušao je Mihailo Ristić, koji danas menja Marka Grujića, ali je njegov udarac završio tik iznad prečke.


(Izvor: dailymotion/Goal 365 HD)

0
0

13 Komentara

  1. Ma, ljudi… Crveni karton tom istom Spartaku zarad remija nije sumnjiv… Ovo jeste… „Objektivno“ novinarstvo… Od ovih narikača ovakve komentare i očekujem, ali novinari treba da znaju svoj poziv i po malo etike.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav sumnjiv penal pa vi ste svi neobjektivni umno poremeceni i za psihijatriju lopta upucena u gol kretanje ruke prema lopti sprecavanje eventualnog gola i sumnjivo nema te vi pojma o tom sportu ajde duvajte bre bolesni

    0
    0
    Odgovori
  3. Novinare, sram te bilo! Bacas ljagu na najsrBskiji klub! Nema veze sto je napucana lopta pogodila ruku koju je igrac povlačio ka telu, očigledno bez namere da utiče na pravac kretanja lopte! Uostalom, bilo ih je na svakoj utkmici za zvezdu. Jedan manje-više… Projekat banana države i sns rekordi idu dalje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakav kralj ovaj novinar. Šta je ovde sumnjivo, kovek igra basket…… Nisam siguran šta bi mogao da komentriše za drugi, ali za treći će sigurno da tvrdi da je sumnjiv zbog ofsajda!

    0
    0
    Odgovori
  5. Neka je sramota ovog nazovi novinara,koji je napisao ovakav naslov.Odakle sumnjivo nesto u ovom penalu?Ruka nije bila uz telo i udarila je lopta u predelu lakta,dok je isla ka golu.Nije namerno igrano rukom ali je ocigledno ruka zaustavila sut koji je isao u okviru gola a igrac nije bio preblizu,vec na 3-4 metara od igraca koji je sutirao.Dakle,penal je milion posto.

    0
    0
    Odgovori
  6. Lopta je išla ka golu!!!!!!!!!!
    Kakva sumnja!?
    Instrukcija igre u kaznenom prostoru, ovde je to igranje rukom, pri kretanju lopte ka golu je PENAL!

    0
    0
    Odgovori
  7. Novinaru Aleksandre Milosavljevicu sram te bilo,ako ti je ovo sumnjiv penal. Sumnjiv penal ? Odvojio ruku od tela pola metra.. Sram te bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter