11
Domaći fudbal

NAJAVA ZA SRPSKI KALČOPOLI: UEFA sumnja da se u Srbiji namešta, u FSS stigla prijava! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.16 u 14:24

Evropska fudbalska federacija zahteva istragu meča Spartak – OFK Beograd.

Iz sedišta UEFA u FSS danas je stiglo obaveštenje o postojanju osnovane sumnje da je meč 26. kola Superlige između Spartaka iz Subotice i OFK Beograda namešten.

Tim povodom, oglasio se i Milivoje Mirkov, komesar za integritet takmičenja FSS:

– Od UEFA smo dobili prijavu sumnje da je meč između Spartaka i OFK Beograda namešten. U skladu sa našim propisima i uz pomoć nadležnih državnih organa, preduzećemo sve mere i pokrenuti istragu u cilju sakupljanja dokaza, a sve u nameri kako bi zaštitili integritet i regilarnost takmičenja.

Sporni meč odigran je 12. marta u Subotici, i Spartak je trijumfovao sa 2:1 nakon preokreta.

(Youtube/Radio Televizija Vojvodine)

0
0

11 Komentara

  1. Limeni tisina namestili ste 70 tih protiv panatinaikosa kaze pizon vas kapiten miljanic majstor namestanja namestio vam je 10 titula 10 arkan pistoljima je radio prelazne rokove bili ste cigani posle delije a u stvari ste djilkosi

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodo iz UEFA,krenite samo od kluba iz Humske 1 i zabranicete fudbal u Srbiji na 100 godina.Koliko je taj mali klub namestio utakmica,do sada,zasluzio je da bude ugasen,kao i svi saradnici,koji su ucestvovali u tim radnjama.

    0
    0
    Odgovori
    • hahahaha koja si ti komedija pa pogledaj samo na čmarakani početak prvenstva barem tri i posle sve po loju,vama da uđe uefa u klub i malverzacije sa paramaodjednom skinu 30 miliona duga a nema rezultata odkuda pare odjednom ,od mila đukanovica i ostalih debila nebi me cudilo da vazura i sadašnja uprava umesto u partizan prebace vama.

      0
      0
      Odgovori
      • A zadnjih 10 godina vase prijateljske tekme sa Metalcem, Kulom, BSK Borcom i Smederevom…kada bi to prostudirali Toleta bi uhapsili a vas poslali u medjuopstinsku ligu! Franjo maleni

        0
        0
        Odgovori
  3. Ma to nas u Srbiji ne interesuje toliko koliko nas interesuje za drzavni projekat Partizan kolko se njemu titula namestalo i posle derbija sve utakmice Vestackog kluba Partizan su sumnjive,vestacki klub da se istrazuje Srbija nece da se smiri dok se to ne dokaze !!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko je bio na mecu zna da je tu moglo i vise golova da bude u mrezi gostiju. Spartak je bio konkretniji ali im je trebalo vremena da se trgnu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ma taman posla da kriminalci poput Ofkana i Simovica nesto namestaju i muljaju! Sta ima da se ispituje kada svi znsmo da Ofk,Spartak i drzavna mezimica namestili pola prvenstva…namestaju i drugi ali ovi su preterali sve mere a posto savez ne reaguje treba da nas oderu i da se vec jednom prestane sa namestanjem

    0
    0
    Odgovori
  6. „OVO“ je samo UVOD, sledi „razrada“, a potom-ZAKLJUCAK i konacni, ODLUCUJUCI „UDARAC“ za NAMESTANJA i LAZIRANJA devastirano-aboliranog fk !!!! Na vreme se KRENULO, a sve sto se ZAPOCNE i DOVRSI SE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter