6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVE ČARKE: Posle gaženja Ilića koškanje u Humskoj (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.16 u 18:27

U prvih dvadesetak minuta prvog polufinalnog meča Kupa Srbije koji se igra na stadionu u Humskoj potpuno neočekivano nešto bolji rival je Spartak.

To što nikako ne uspevaju da uspostave svoju igru čini se prilično nervira crno-bele pa je u 18. minutu kapiten Saša Ilić prilično neoprezno (teško je proceniti da li i namerno) nagazio igrača Subotičana Jočića nakon čega je došlo do manjih čarki igrača na sredini terena.

Srećom sve je vrlo brzo prekinuto, a najiskusniji igrač na terenu izvinio se zbog svog nesmotrenog poteza. Posle pola sata igre rezultat je 0:0, a ni jedna ni druga ekipa za sata nisu uputila udarac u okvir gola.

0
0

6 Komentara

  1. Veliki kapiten koji godinama unistava klub tako sto ne zavrsi karijeru,zauzima sa platom mesto za ozbiljnog stranca koji bi pravio razliku.Kazemo da je Ilic ziva legenda?!Legenda koja je poslednji gol u evropi dala 2004 cini mi se,a o derbijima da ne pricam..skoro svaki derbi gubimo zbog njegovih direktnih gresaka.Da podsetim i na nestvarne promasaje protiv Reala i Marseja,kao i na crveni protiv Dnjepra.Prema tome kapiten Ilic nije toliko doneo Partizanu koliko mnogi misle,naprotiv.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odigraš 500 utakmica za jedan klub, i jedino po čemu će te pamtiti, jeste promašen prazan gol sa dva metra protiv Reala. Izem ti karijeru…

    Jedan je Vukotić Moca!

    0
    0
    Odgovori
  3. I onda kazu ilic dobar covek, ljudina, postuj ilica, najvece g….. koje je ikad igralo na ovim prostorima, zapravo samo tu i moze da igra, oteran iz selte, galate, salsburga, larise i vratio se u svoj partizan iz ljubavi koja iznosi 300.000€ po sezoni x7 godina 🙂 svaka mu cast! 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter