6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Vlahović promašio pobedu Partizana, Mirković junak Subotičana (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.16 u 19:54

U prvom meču polufinalnog dvoboja Partizana i subotičkog Spartaka nije bilo pogodaka (0:0) pa će o učesniku finala odlučiti revanš meč koji je na programu 20. aprila.

U prvih 45 minuta gosti bili možda i bolji rival odnosno imali su bolju priliku za gol preko Andreja Mrkele. Od crno-belih smo videli samo nekoliko prilično mlakih udaraca koje je Nikola Mirković lako zaustavio.

Važan detalj desio se u 44. minutu kada je Janko Tumbasević isključen iz igre zbog udaranja glavom mladog Bogosavca.

Sa devet igrača u polju Subotičani su jednostavno bili primorani da se brane svim snagama, a najvažniji šraf u toj defanzivi bio je golman Mirković koji je večeras bio nesavladiv.

Pokušao je Ivan Tomić u drugom poluvremenu uvođenjem ofanzivnih igrača da promeni stanje na terenu i donekle mu je to pošlo od ruke pošto su crno-beli imali daleko više prilika, ali redom su promašivali Božinov, Stevanović, Ilić i Mihajlović, a kada bi i pogađali okvir gola čuvar mreže Subotičana je te udarce zaustalvjao.

Najbolju priliku imao je mladi Dušan Vlahović u 85. minutu kada je izašao sam ipsred Mirkovića, ali nije uspeo dovoljno dobro da podigne loptu i tako donese pobedu svom timu. Samo minut kasnije isti igrač je ponovo bio u solidnoj situaciji, ali je bio okrenut leđima i nije uspeo bolje da zahvati loptu.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)


(Izvor: Youtube/Explorer)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Polufinale Kupa Srbije, polufinale, prvi meč

Partizan – Spartak 0:0

Stadion: Partizana
Gledalaca: oko 3.000
Sudija: Milan Ilić (Ćuprija)
Žuti kartoni: Stevanović (Partizan) – Antonić, Šljivić (Spartak)
Crveni karton: Tumbasević (Spartak)

Partizan: Kljajić, Bandalovski, Gogua, Jovanović (86 Golubović), Bogosavac, Jevtović (46 Božinov), Brašanac (80 Vlahović), Kosović, Mihajlović, A. Stevanović, Ilić

Spartak: Mirković, Jočić, Antonić, Kovačević, Milošević, Šljivić, Tumbasević, Novaković (46 Jondić), Torbica, Mrkela (55 Ivanović), Milić

[/stextbox]

0
0

6 Komentara

  1. Ja lepo kažem sudijama da isključe golmana oni ne slušaju!!!! Biće suspenzije pod hitno,, inače ode Kup u nepovrat.

    0
    0
    Odgovori
    • Do sada si im zavrsavao i igraca vise i penal za ne daj boze a sad samo igraca vise i to samo celo poluvreme.Ni ti Tole nisi sto si nekad bio…osvajao si im citava prvenstva u nizu a sada ni jednu polufinalnu tekmu nisi mogo do kraja da odradis.Ili si to ostavio za tvoj grad,Suboticu,da tamo zavrsis zapoceto i ubacis miljenike u finale.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovo se moglo i ocekivati lako su pobedili vozdovac pa su mislili i da ce spartak.opustili su se.da su odmah krenuli da napadaju.ovako nista.ilic je vec svoje odigrao.nema snage za ceo mec .nerazumem tomica sta hoce da dokaze igra bez napadaca.a bozinov i prazan gol ne bi pogodio.a ona sansa sto je imao vlahovic.svaki iskusan igrac bi dao gol.sto ne igra fofana.zasto su ga vratili kad nije ni rezerva.mozda su krivi navijaci.sto ih je bilo malo ili bolje da nisu ni bili jer bolje igraju pred praznim tribinama.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vi ste dragi nasi prosuli prednost-igraca vise,i priliku da mirno odete na revans,pa nam vi lepo recite: KAKVI STE VI PROFESIONALCI UOPSTE? Ovako se za Partizan ne igra, Bozinova komotno na tribine do kraja prvenstva,a onda put kine za sicu,ili im i doplatite 100 hiljada samo da ga uzmu a vas rasterete, covek igrao u italiji, trebao bi da kida,grabi sanse,itd, ovako,bolje ga prodajte i za bud zasta sto bi rekli, sto se trenera tice, samo STANOJEVIC moze nesto da uradi, dovedite vi tog coveka, Djukic,Jokanovic,Antic,tesko da bi se latili posla s ovakvom neprofesionalnom upravom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter