4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽIVKOVIĆ: Partizan je favorit, pred nama je izuzetno značajna utakmica

Objavljeno: 15.03.16 u 12:49

Ponovo će biti fudbalski „živo“ i „vaterno“ za vikend na Banovom brdu. U goste Čukaričkom dolazi Partizan.

Dovoljno je samo setiti se najvažnijih detalja sa prve utakmice ovih rivala u jesenjem delu šampionata kako bi se zaključilo da će novi okršaj ove dve ekipe biti i više nego dinamičan.

– Nisam gledao tu utakmicu, da budem iskren. Znam da je Čukarički dobio sa 1:0 i da Partizan nije iskoristio dva jedanaesterca… Što se tiče mojih iskustava sa Partizanom ove sezone, pa igrao sam protiv njih dva puta sa Borcem, u Čačku i u Beogradu. Oba puta smo izgubili. Verujte mi da smo u Čačku bili daleko bolji. Jeste da smo izgubili sa 3:1, ali su oni bukvalno četiri puta šutnuli na gol. No dobro, jedino se rezultat pamti na kraju… Nadam se da ću ovog puta imati više razloga za zadovoljstvo, kako se ono kaže, treća sreća – rekao je levi bek Čukaričkog Stefan Živković.

Napad crno-belih zavisi od Mihajlovića, a po Živkovićević rečima, on i njegovi saigrači će se potruditi da ga u potpunosti neutrališu:

-Mislim da je Mihajlović ubedljivo njihov najopasniji igrač u napadu, što se uostalom i videlo u utakmicama koje je Partizan odigrao od početka drugog dela sezone. Učinićemo sve što je do nas da pokušamo da ih skroz zatvorimo, kako ne bi često bili u priliku da ugroze našeg golmana. Na mojoj strani je Alen Stevanović. Nismo se do sada sretali na terenu. U usponu je forme, bio je stralc protiv Voždovca. Biše teško, ali daću svakako sve od sebe kako bih bio uspešniji od njega. Partizan je favorit, u seriji je dobrih rezultata. To se mora poštovati – smatra Živković.

Živković očekuje podršku navijača:

– Partizan će sigurno imati podršku sa tribina, ali verujem da je ova utakmica odlična pozivnica i za naše navijače da konačno dođu u većem broju na Banovo brdo. Biće nam potrebni i ja ih svakako pozivam da u nedelju budu na stadionu. Pred nama je izuzetno teška i značajna utakmica. Svaki bod je važan u borbi za mesto koje vodi u Evropu – zaključio je mladi defanzivac.

Stefan Živković je zimus došao u Čukarički. Do sada je odigrao tri zvanične utakmice, protiv Metalca, Radnika i Javora.

0
0

4 Komentara

  1. Grobar do smrti _istini.
    Tebi je istina strana. Daje ti je stalo do istine, se nebi pojavljivao takvim komentarom.
    Vidi se iz tvog komentara kosi „C…O.
    Sve sto si izjavio, je nesto cega bi iskren covjek stidio, jer se upravo cijelu sezonu, na takav nacin vama pomaze.
    Zato pokri se usima i cuti.
    Blize se kvalifikacije gde nece suditi sudije koji vam napravise veliku razliku na tabeli super lige Srbije.
    Meni ce biti veoma zao ukoliko vam uefa ne dozvoli da uopste igrate kvalifikacije, jer vi koji ste toliko zaslepljeni dobrom igrom vase zvezdane,vidjeli gdje ste.
    Pozdrav od grobar:vidimo u julu a dotle uzivaj u tvojim zabludama.
    Grobar do smrti…

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo… To inace godinama gledamo kad je mali placizan u pitanju.. To takozvano „topovsko meso“ ,za popravljanje gol razlike.. Pre par godina vam dosao Arsenal, igrao je jedino Sanja. a ostali na terenu tetkica, ekonom, baba serina surnjaja…kako te nije sramota?

      0
      0
      Odgovori
  2. Ajde momak,ne lupaj gluposti.Kako moze da bude favorit protiv vas,neko ko je citave sezone iza vas na tabeli i od koga imate kvalitetniji sastav a uz to igrate na domacem terenu.Jedino sto su sudije na njihovoj strani,jer su izvrsili nevidjeni pritisa,posle derbija i to se odmah videlo.U sve naredne 3 tekme su sudili u njihovu korist a na stetu protivnika,pustajuci ih da daju golove iz ofsajda i svirajuci im nepostojece penale.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter