9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan razbio ‘zmajeve’ i nastavio uspešan niz (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.16 u 16:54

U derbiju 26. kola Superlige Srbije, Partizan je rutinski sa 3:0 (2:0) savladao Voždovac.

Četa Ivana Tomića odigrala je još jedan sjajan meč. Crno-beli su bez mnogo poteškoća savladali Voždovac i nastavili seriju od tri vezane pobede. „Parni valjak“ je igrao fenomenalno, a od tri gola jedan je bio evrogol, dok je jedan bio sa „bele tačke“, čime je srušen maler kada je reč o promašajima ispod južne tribine.

Počela je utakmica iznenađujuće za Partizan. Veliku grešku napravili su Gogua i Šaranov, kada je defanzivac crno-belih vratio loptu do čuvara mreže, a ovaj je u svom petercu uhvatio u ruke. Dileme nije bilo i Đokić je dosudio indirektan udarac. Ipak, pokušaj Marinkovića na stativi je zaustavio Stevanović. Samo tri minuta kasnije ponovo je zapretio Voždovac, ali je šut jednog fudbalera Voždovca odbranio Šaranov.


GOL Darko Brasanac // Partizan 1 – 0 Vozdovac… by goal365hd

(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

Kazna za promašaje stigla je Voždovac. U 11. minutu Mihajlović je izveo korner, a Brašanac je lepo glavom loptu smestio u mrežu za 1:0. Posle vodećeg gola Partizan zaigrao dosta bolje. Već u 19. minutu Brašanac je imao novu šansu, kao i Ilić u 22. minutu, ali je Popović dobro intervenisao. Partizan je sa 2:0 poveo u 26. minutu. Prethodno je defanzivac Voždovca oborio Mihajlovića, a Đokić pokazao na penal. Siguran izvođač bio je Stevanović, čime su crno-beli prekinuli seriju promašenih jedanaesteraca ispod južne tribine. Do kraja prvo dela videli smo još dve polušanse. Prvo je za „zmajeve“ priliku propustio Odita kada je traljavo šutirao, a potom je u poslednjem minutu prvog dela Mihajlović pokušao, ali je lopta otišla preko gola.


GOL IZ PENALA Alen Stevanovic // Partizan 2 – 0… by goal365hd

U drugom poluvremenu do prve šanse smo čekali 13 minuta, kada je Brašanac ponovo posle kornera iskoristio dekocentraciju u dobrani Voždovca, ali je sa par metara pogodio prečku. „Parni valjka“ je do 3:0 stigao u 70. minutu kada je Stevanović centrirao, a Kosović „makazicama“ savladao Popovića, za fudbalske špice, za gol sezone. Posle tog pogotka usledio je pad u igri, Partizan je sačuvao visoku prednost do samog kraja – 3:0.


FANTASTICAN GOL MAKAZICAMA Nebojsa Kosovic… by goal365hd

Partizan je ovim trijumfom izbio na poziciju „tri“ sa bodom manje od drugoplasiranog Borca, ali i utakmicom više u odnosu na Čukarički. Voždovac ostaje na sedmom mestu koje vodi u plej-of.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – VOŽDOVAC 3:0 (2:0)

Strelac:
Brašanac 11, Stevanović 26 penal, Kosović 70.

Stadion u Humskoj. Sudija: Nenad Đokić.

PARTIZAN: Šaranov – Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac – Jevtović, Kosović (od 71 Lukić), Brašanac, Ilić (od 75. Božinov), Stevanović (od 82. Golubović) i Mihajlović.
VOŽDOVAC: Popović – Terzić, Puzigaća, Mihajlov, Ivković – Ćirković (od 59. Stojanović), Krasić (od 76. Asani), Pavlović, Radin, Marinković (od 84. Damjanović) – Odita.

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

9 Komentara

  1. Glupi gani, pa naravno da je „MEC NAMESTEN“, kao uostalom i CELA „premijer“ liga !!! Blizi se 24. pa loma da zamazu oci GROBARIMA, ali nismo MI putnjicavci neuki i hendikepirani u mozak da se primimo na tako LOS SCENARIO NAZADNOG SCENARISTE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Glupane,upravo ste vi kolovodje svih namestaljki i ne regularnosti.Blizi se 24.i nista se nece promeniti po tom pitanju,ostace isti raspored,kako na sportskoj,tako i na politickoj sceni.

      0
      0
      Odgovori
  2. A penal?Sada cutite!Noga Mihajlovica je bila van linije od 16 metara,po kojoj je navodno udaren,mada je decko ponovo iscenirao penal i ovog puta pevario sudiju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nadlezni organi trebaju da ispitaju ovu dogovorenu utakmicu…Cela Srbija je znala da ce partizan da dobije sa 3-0 i to iz 1 u 1.

    0
    0
    Odgovori
  4. Dobro je bilo, samo mala zamerka Mihajlovicu: Mozes li Nemanja kad sutiras na gol da ne dizes loptu visoko,promasujes, bolje po zemlji,sigurnije je,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter