6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽELI RAZLAZ: Prvotimac Partizana se nudi klubu u domovini?!

Objavljeno: 11.03.16 u 14:02

Izgleda da nije sve tako bajno između Partizana i napadača koji je više puta isticao pripadnost crno-belima, pa i srpskom narodu.

Došao je u Partizan kao veliko pojačanje, prevashodno za Evropu, ali nije u evro-takmičenjima pokazao apsolutno ništa, bez gola ili asistencije, dok je u domaćem prvenstvu za sada jedna od udarnih karika crno-belog tima. Ipak, kako stvari stoje, bliži se razlaz između Partizana i Valerija Božinova.

Naime, kako bombastično prenose bugarski mediji, Valeri Božinov je stupio u kontakt sa Levskim iz Sofije i ponudio mu se (?!) da sledećeg leta pređe u taj klub.

Bugari pišu da Božinov strahuje za svoju budućnost, jer oseća nesigurnost za svoj status, a takođe je želeo da u svojim nešto poznijim godinama fudbalske karijere se oproba i u Bugarskoj.

Navodi se da sve to traje već nekoliko nedelja, a kako je Božinov na početku proleća bio poprilično ‘odsutan mislima’ sa terena, jer na njemu se nije previše isticao, nije isključeno da se nešto i krčka.

Gde ima dima, ima i vatre…

0
0

6 Komentara

  1. Pa bozinov je jedan od stranaca sa kojim treba rascistiti situaciju bozinov fofana bandalovski treba ih pustiti jer ne prave razliku nad domacim igracima tu je i balazic ako se slovenac oporavi mogao bi biti dobar tandem sa goguom stim sto bi jovanovic mogao biti zad.vezni sa evertonom a na d.beku rukavina …ako su bogosavac i mihajlovi po levoj strani neka buducnost onda na desnom rukavini bi trebalo naci nekog eksplozivnog igraca sto se tice stevanovica i sa njim treba rascistiti covek jednostavno ne pokazuje zelju za napred kako su ga drzali u italiji nije mi jasno.. treba nam urgentna desetka napadac koji nece biti konjast vec cigra brz skocan jak u nogama vest dribler i destka koja ce ga kljukati mihajlovic po levoj i jedan po desnoj partizanu treba jedan kao drincic dobar sut duga lopta pas slobidan udarac znaci urgentno vezni red i naoad.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter