6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIČEL DONALD: Nismo igrali dobro, ali pobede se pišu, a mi gledamo prvog sledećeg protivnika

Objavljeno: 10.03.16 u 10:40

Zvezdin vezista veruje da će ekipa tek pokazati sve što zna.

U intervjuu za Blic, Mičel Donald je istakao da je najbitnije to što su zabeležene tri pobede na početku proleća, ali ipak smatra da tim nije igrao dobro:

– Zadovoljni smo pre svega jer smo pobedili u sve tri utakmice. Svesni smo da protiv Mladosti i Jagodine u prvom poluvremenu igra nije bila dobra. Ali, za nas je važno da smo trijumfovali, i da to radimo čak i kada ne igramo dobro. Imamo pobednički mentalitet, ali i kvalitet, i to je ono što donosi prevagu. Imamo želju da pobedimo u svakoj utakmici. Videli ste i u 150. večitom derbiju, oni su bolje od nas ušli u utakmicu, ali, kao što sam rekao, čak i kada ne igramo dobro ili loše uđemo u meč, mi pobedimo. Pomaže nam i to što imamo ogromnu prednost na tabeli u odnosu na pratioce, i čak i kada se stvari na terenu ne odvijaju po planu, ne paničimo. Da, i moje je mišljenje je da će se igra popraviti vremenom. Imamo nove igrače i potrebno je da se uklopimo, to nije fraza, rekao je momak koji je povezao Zvezdine redove.

Ističe takođe da je najteže pobeđivati na samom kraju:

– Liga se bliži kraju, i biće sve teže pobeđivati. Svaki klub želi da pri kraju sezone osvoji što više bodova i izbori se za mesto koje vodi u plej-of ili da sakupi što više bodova kako bi mu bilo lakše u borbi za opstanak. Nije važno da li igramo protiv drugog na tabeli ili četrnaestog – svi će želeti da pobede i osvoje bodove, a takođe i da prekinu naš pobednički niz.

Iako srećan zbog sjajnih rezultata, trudi se da ostane čvrsto na zemlji i fokusiran na prvi sledeći meč:

– Uvek je dobro kada imaš priliku da se upišeš u knjige, u istoriju. Ali, nije mudro da gledamo toliko unapred, već uvek samo narednu utakmicu – zaključio je Donald.

0
0

6 Komentara

  1. Ne treba nama ni Vučić ni sudija kao malom partizanu kod one utakmice od 4-3 za mali klub protiv n.pazara,,,zar ne penzioneri,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Bate moj,tu je Terza,pobede,kladionica,golovi, prelazi.Nisi ni svestan koliko si odigrao unapred dogovorenih utakmica.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mnogo se opterećujete sa Zvezdom. Očigledno vam je dosadno, napolju pada kiša pa smarate Vas nekoliko sa različitim nadimcima. Vrtite iste komentare u krug. Lepo u svoje dvorište, malo da tamo ostavljate komentare.

    0
    0
    Odgovori
  4. ZASTO VI DA IGRATE KADA ZA VAS IGRAJU SUDIJE!!!!!!? tO SE VIDELO I PROTIV JAGODINE SAMO STO SE FILIJALA NE BUNI. E TAKO VI IMATE 40 BODOVA PREDNOSTI, A MOZETE NA OVAJ NACIN I 140, SAMO DOCI CE EVROPA. I PODSECAM, TAMO NEMA VUCICA, MRAKICA, GLODJOVICA, VUJOVICA……

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste se naosvajali trofeja u evro takmicenjima pa ti znas da nam objasnis sta je Evropa… Drzi se ti kupa Zike Sarenice…

      0
      0
      Odgovori
  5. ma samo 11-st zvezdinih treba na teren da istrci tu je vucic sa sudijama da se za rezultat i tok utakmice potrudi …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter