20
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

A LIGA ŠAMPIONA? Italijani odvode Zvezdin tandem

Objavljeno: 07.03.16 u 18:45

Crvena zvezda niže pobede u domaćem šampiontu i preti da obori neke od rekorda koji još uvek nisu u njenim rukama.

Odlične partije tima Miodraga Božovića odjeknule su širom Evrope pa ne čudi što se u ložama stadiona Rajko Mitić redovno pojavljuju skauti klubova iz najjačih liga.

Tako je bilo i u subotu kada su crveno-beli ugostili Jagodinu, a na oku skauta italijanske Atalante bili su Aleksandar Katai i Marko Petković, saznaje list Sport.

Dok je vezista ponovo bio na visini zadatka odnosno postigao je gol za vođstvo od 2:1, desni bek blago rečeno opet nije blistao.

Damir Kahriman bi mogao da se zabrine za svoje mesto u timu pošto je Miodrag Božović dobio univerzalca, znate li o kome se radi?

0
0

20 Komentara

  1. Ja bih ovu dvojicu prodao odmah a Brazilca vratio odakle je dosao.Zadrzati sve ostale igrace za kvalifikacije LS,dovesti desnog beka,dva stopera i spica i eto ekipa za LS.

    0
    0
    Odgovori
    • Ja mislim da je realno i Bozovic da ode pa ti strucnjak preuzmes Zvezdu!!!! Idi sadi krompir diletantu i me pisi glupe komentare. Ti bi vratio,hvala dragom bogu da si niko i nista……REALNO.

      0
      0
      Odgovori
      • Za tebe sam izmislio fudbal,zamisli…ti si ovde na komentarima samo da teras kontru grobarima,inace nemas pojma o fudbalu.Sta si video dobro i kvalitetno od brazilca,ajde navedi neku njegovu vrlinu?Pises neke budalastine a razumes se u fudbal ko Marica u kriv k…c.

        0
        0
        Odgovori
        • Realno ti si debil!!!! Komentarises nesto sto neznas,prvo nista lose nisam rekao sem da oni koji imaju poverenje u ove igrace zati i jesu u Zvezdi,a posto si ti strucnjak sa pedigreom treba uvaziti tvoje sugestije ali za Fk Bocvanu!!! A o meni nemoj sine da komentarises jer me ne poznajes i neznas nista o meni i mom razumevanju u fudbal! Nego posto si bolji strucnjak od mene uzmi ovo u sta se Marica razume pa koristi kako ti je volja!!!!

          0
          0
      • Koliko ja primećujem,ovde si samo ti glup,zamisli.Šta je loše rečeno u prethodnom komentaru.Stvarno su Petković i Edson najslabije karike u Zvezdinom timu a na Kataija se treba čekati u kakvom je aminu tog dana.Kad mu krene,svaka čast ali nema energiju,borbenost i ja bih ga takođe prodao među prvima.Očigledno si ti najveći diletant u ovome,ako podržavaš navedene igrače.

        0
        0
        Odgovori
  2. Ajde bre indijanci beži te sa naše stranice. Ja sam Zvezdaš i ja verujem da Zvezda može u Ligu šampiona. Zgazi ih sve

    0
    0
    Odgovori
  3. koju ligu šampiona hahahaha pa budite sretni ako prođete drugo kolo hahahah pokazujete se kako igrate u evropi tamo nemate glođovica i mrakica ahhahah boranijo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter